Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Dorthe Jakobsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 21 03 87
Mine specialer:
Australien, New Zealand og USA
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar

Dorthe Jakobsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Da jeg tog en uddannelse med rejser som speciale, var der ingen tvivl om, at jeg ville søge ind i rejsebranchen. Det gjorde jeg i 1993, og jeg nåede at arbejde flere forskellige steder, inden jeg i 2008 kom til FDM travel. Så jeg har ganske stor erfaring med at lave rejser.

At netop Australien, New Zealand og USA blev mine specialeområder var lidt af en tilfældighed, men jeg nyder det og brænder utrolig meget for alle tre lande! Det er altid en spændende proces at lave en rejse, så kunden får en rigtig god oplevelse og forhåbentlig vender tilbage igen, næste gang udlængslen melder sig.

Mine rejser
Jeg elsker naturligvis også selv at rejse, og jeg har besøgt en lang række europæiske lande. Deriblandt England, Østrig og vidunderlige Grækenland. Ferien på Malta var også en god tur, og man skal heller ikke glemme de mange oplevelser, der venter i Tyskland lige syd for grænsen. Frankrig er også spændende, og Irland byder på både fantastisk natur og en unik kultur.

Europa har rigtig meget at byde på, men også lande længere væk trækker i mig. Jeg har oplevet kejsernes ufattelige skatte i Kina og nydt det pulserende gadeliv i fremtidsbyen Singapore. Men det er og bliver USA og Australien, der for alvor har fanget mit hjerte. Deriblandt Tasmanien, som mange rejsende overser, når rejsen Down Under skal planlægges. Her kan man udforske alt fra lokale vingårde og historiske byer til fantastisk natur og et rigt dyreliv, der adskiller sig fra resten af landets.

Yndlingsrejseform
Jeg kan ikke komme udenom, at jeg er glad for luksus i alle afskygninger!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Dorthe Jakobsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Dorthe Jakobsen

Dorthe Jakobsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 21 03 87
Mail: dja@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/borneo/riverside-majestic-hotel-kuching.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.