Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Grethe Kjeld
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 10
Mine specialer:
Europa og Disney
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Grethe Kjeld

Grethe Kjeld - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid synes, at det at rejse er dejligt. Jeg nyder at opleve eksotiske landskaber og gå på opdagelse i fremmede kulturer. Men jeg synes også, det er sjovt at sende andre folk ud i den store verden, og det er derfor, jeg nyder jobbet som rejsekonsulent.

Mine rejser
Gennem årerne har jeg ferieret meget i Danmark og det øvrige Europa. Det gælder både de norske fjelde og kør-selv-ferier i eksempelvis Tyskland, Holland og Frankrig, hvor jeg bl.a. har besøgt Alperne, Alsace, Normandiet og Sydfrankrig. Italien er også vidunderligt. Ikke mindst de naturskønne omgivelser ved Gardasøen og i Toscana. Maden er også fantastisk i Italien, og der er ikke noget som at slentre på må og få gennem Toscanas hyggelige, historiske byer. Hektiske storbyer er nu også spændende, og jeg har besøgt adskillige europæiske hovedstæder. Deriblandt Paris flere gange, hvor Disneyland absolut bør opleves! Er der derimod afslapning på programmet, er jeg glad for Mallorca og Grand Canaria.

Jeg har dog også udforsket fjernere horisonter. At gå rundt mellem paladserne i Den Forbudte By i Beijing var en stor oplevelse. Det samme var Dubai. At ankomme til Dubai er som at træde ind i en fremmed og eksotisk verden fyldt med rigdom, kultur og ufattelige visioner for fremtiden. Nordamerika har jeg også besøgt, og særligt New Englands småbyer og smukke natur har sat sine spor.

Yndlingsrejseform
I bund og grund kan jeg lide alle former for rejser. Kør-selv-ferier giver eksempelvis gode muligheder for at nyde landskaberne undervejs, mens det at flyve til destinationen giver mere tid til at slappe af efter ankomsten.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Et år besøgte jeg Val d´Isere og Col de l`Iseran i juli måned. Men selvom det var midt på sommeren havde et uvejr dækket landskaberne i nyfalden puddersne. Det var en ufattelig flot køretur, hvor hvert sving åbenbarede et nyt storslået panorama.

En anden stor oplevelse var turen til Dubai, hvor jeg susede op til 124. etage i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Det tog kun et minut i elevatoren, men udsigten over Dubais skyskrabere og den omkringliggende ørken tog næsten pusten fra mig!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Grethe Kjeld

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt FDM travel rejsespecialist Grethe Kjeld

Grethe Kjeld
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 10
Mail: grk@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/somerset-park-suanplu-bangkok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.