Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Hanne Madsen
FDM travel
Telefon: 70 28 13 22
Mine specialer:
USA, Europa og Disneyland i Paris
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Hanne Madsen

Hanne Madsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid været fascineret af geografi, sprog og fremmede kulturer, hvilket meget tidligt i mit liv udmøntede sig i en brændende udlængsel og en ide om, at jeg i hvert fald ikke skulle bo i Danmark. Jeg bor her dog stadig og nyder arbejdet med at arrangere rejser. Måske er jeg lidt af en planlægningsnørd. Alle detaljer er vigtige, og god forberedelse er alfa omega. Der skal naturligvis være plads til improvisation undervejs, men ’Vær Beredt’! Det er mit motto.

Mine rejser
I Tunesien smagte jeg for første gang te med mandler og mynte, og i Algeriet lærte jeg at lave couscous. I Cairo boede jeg privat og udforskede de ufattelige kulturrigdomme, byen rummer. Interrail tog mig til Grækenland og en lang række andre spændende europæiske lande, men det var først og fremmest Rom, der fangede mit hjerte. Her er kulturskatte på hvert et gadehjørne, og romerne har en fantastisk evne til nyde livet og sætte pris på god mad.

USA fik jeg ind under huden, da jeg arbejde på en restaurant i Californien i tre måneder. Dette gav mig også mulighed for at udforske Disneyland i LA og den neonoplyste spilleby Las Vegas. Siden har jeg besøgt Disneyland i Paris fire gang samt de amerikanske sydstater, hvilket var en meget spændende oplevelse.

Yndlingsrejseform
I mine øjne har alle rejsetyper hver deres charme. Tidligere kunne jeg fint klare mig med mit telt og en rygsæk, men som tiden er gået, er jeg blevet mere og mere glad for mine komfortable – og gerne lidt luksuriøse – hotelværelser.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
At komme tæt på lokalbefolkningens kultur er en stor oplevelse. Som dengang jeg besøgte en familie på landet i Egypten. Deres forhold var spartanske, og maden blev lavet på bål og i en hjemmelavet lerovn. Sådan var det også i Algeriet, hvor jeg oplevede at lave mad hos en lokal familie. Den slags interaktion er guld værd, og jeg glædes gang på gang over den enorme imødekommenheden, jeg møder fra andre kulturer under mine rejser.

Min helt egen drømmerejse går til
Her er jeg meget åben. Afrika og Mellemøsten ville være fantastisk. Jeg er dog også vild med storbyferier, og jeg drømmer om at se alle de gamle slotte i Tyskland. Men den dag jeg vinder i Lotto, køber jeg nok en ægte ranch i USA!

Læs mine rejsetips

Dejlige Rom

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid ...

Skriv din kommentar til Hanne Madsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Hanne Madsen

Hanne Madsen
FDM travel
Telefon: 70 28 13 22
Mail: hmd@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malta/steder-at-bo-paa-malta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.