Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Heidy Luz Tieldal
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 12
Mine specialer:
USA, Canada, Latinamerika, Brasilien og krydstogter
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Heidy Luz Tieldal

Heidy Luz Tieldal - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Verden er et fantastisk, mangfoldigt sted, og jeg har altid haft lyst til at lære om nye kulturer og deres historie. Derfor blev jeg rejsekonsulent. Helst ville jeg naturligvis rejse ud og opleve det hele ved selvsyn. Men gennem mit arbejde kan jeg også komme jorden rundt på en dag. Jeg elsker at inspirere kunderne gennem min dialog med dem, og det er ofte, at dialogen inspirerer mig lige så meget som dem.

Mine rejser
Jeg har boet 24 år i Peru, så det land kender jeg særdeles godt. Det samme gælder en lang række øvrige lande i Central- og Sydamerika, som jeg har haft forhøjelsen af at udforske. Naturen i denne del af verden er ganske enkelt fabelagtig, og kulturelt er hvert af disse lande helt forskellige.

Selvom jeg har boet i Peru det meste af mit liv, har jeg haft mulighed for at rejse rigtig meget i Europa, hvor jeg har besøgt både hektiske storbyer, græske øer og de smukke, åbne landskaber ved Hadangervidder i Norge.

Men skal sandheden frem, er det nok USA og Canada, jeg for alvor har tabt mit hjerte til. Disse lande synes at have det hele: Rå natur, fantastisk dyreliv og inspirerende storbyer.

Yndlingsrejseform
Kør-selv-ferie eller forkælelse på et luksushotel.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Der findes en pragtfuld strand i Puerto Viejo, Costa Rica, hvor jeg engang så en lille, nyudklækket skildpadde i vandet. Den var der kun et kort øjeblik. Så forsvandt den, som var den blot en flygtig drøm. Det var en noget anden oplevelse, da jeg i Amazonas bar rundt på en fire meter lang anaconda-slange på mine skuldre! I bund og grund har alle mine rejser bekræftet mig i, at verden er større, end man går og tror. Men omvendt har jeg også lært, at vi mennesker overalt på kloden har rigtig meget til fælles.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg har mange! Jeg ville gerne køre i bil fra Costa Rica til Panama eller måske leje et motorhome og opleve bisonflokkene i Yellowstone eller gletsjersøerne i De Canadiske Rockies. Turen gennem junglen fra Peru til Manaus i Brasilien er også spændende, og så kunne man måske slappe af bagefter på et krydstogt. Drømme er der nok af!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Heidy Luz Tieldal

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Heidy Luz Tieldal

Heidy Luz Tieldal
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 12
Mail: hlt@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.