Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Helle Fonager
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 41
Mine specialer:
USA, Europa og Disneyland
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Helle Fonager

Helle Fonager - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Det var hos SAS, at det hele begyndte. Her blev jeg elev i marts 1988, hvilket skulle blive starten på syv et halvt spændende og lærerige år med luftfart. Jeg nød især den internationale stemning i lufthavnen og omgangen med kunderne ved gaten. Det var glæden ved at give god service, der førte til jobbet som rejsekonsulent hos FDM-Travel. Her har jeg dagligt kontakt med forventningsfulde og rejseglade mennesker, der ligesom mig elsker at opleve verden.

Mine rejser
Jeg har altid rejst meget. Ikke mindst til USA, hvor jeg har familie i Chicago. Gennem hele min barndom besøgte mine forældre og jeg USA mindst én gang om året, og så blev familiebesøgene naturligvis kombineret med sightseeing. Så jeg har været ganske meget rundt i USA, og landet er uden tvivl blandt mine favoritter.

Da jeg blev ældre, begyndte helt andre verdenshjørner at trække i mig. Siden har jeg besøgt de fleste kontinenter, men særligt Europa har en stor plads i mit hjerte. Smutture til Nordtyskland, kulturoplevelser i Prag og Rom, dramatiske bjerglandskaber i Østrig samt overdådige Disneyland. Europa har så ufatteligt meget at byde på.

Yndlingsrejseform
Jeg kan godt lidt friheden i egen bil. Så jeg flyver ofte til en destination, hvor jeg så lejer bil. Men jeg kan også godt lide at vende tilbage til steder, jeg tidligere har besøgt. Det er sjovt at se, hvordan steder udvikler sig, og der er noget rart ved at gense et sted, der betyder meget for mig. Jeg har f.eks. været i Paris 10 gange, Berlin 12 gange, Seattle 3 gange og London flere gange, end jeg kan tælle til.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Min kør-selv-ferie i Florida står for mig som noget helt specielt, men det er der også mange andre rejseoplevelser, der gør. Som dengang jeg stod på den kinesiske mur på en dejlig varm solskinsdag i november sammen med to gode veninder og så muren sno sig over bjergryggene mod horisonten i det fjerne. Det var helt fantastisk! Eller da jeg svømmede med delfiner ved Key Largo med min mand og to børn.

Min helt egen drømmerejse går til
Kan jeg kun vælge én, må det blive Australien. Jeg har set en smule af landet, men der er så meget dernede, jeg endnu har til gode. Det er nu altid rart, at have noget godt til gode…

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Helle Fonager

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Helle Fonager

Helle Fonager
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 41
Mail: hfo@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.