Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Medlem siden: 9. april 2012
Hjemby: Haarby
Antal rejsetips: 1

Samlet bedømt af 6 personer
Skriv din kommentar Skriv dit rejsetip Se alle rejsetips
Henriette Kjær Rasmussen

Henriette Kjær Rasmussen rejsetips

"Jeg hedder Henriette,og kommer fra Fyn. Jeg elsker at rejse. indtil videre har jeg været 3 gange i Paris samt 1 gang på bilferie i Frankrig (Paris ikke inkluderet) og er stadig ikke færdig med at se byen eller landet, 1 gang i Rom og ville elske at komme tilbage og se Peters kirken igen eller Forum Romanum, samt 1 gang i Grækenland, nærmere betegnet Samos, som er en fantastisk lille ø, som har en masse historie bag sig.

Paris er mit andet hjem, som den hurtige læser ville have fanget så er mit navn også af fransk oprindelse, hvilket blot gør at jeg føler mig endnu mere hjemme i landet. I år er året hvor jeg bliver student og i den andledning har min mor givet mig en rejse til en storby i Europa. Valget var ikke svært, da det er min mors drøm at komme til Paris (og min at komme tilbage til Paris) valgte jeg denne destination, fordi jeg med glæde vil hjælp min mor med at opfylde sin drøm. Rejsen er bestilt og depositumet er betalt, så nu venter vi blot på at det bliver efterår." - Henriette Kjær Rasmussen

Læs mine rejsetips

Paris lysenes by

Jeg hedder Henriette,og kommer fra Fyn. Jeg elsker at ...

Skriv din kommentar til Henriette Kjær Rasmussen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.