Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Henrik Laudal
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 70
Mine specialer:
USA, Canada og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Henrik Laudal

Henrik Laudal - Supervisor i FDM travel

Min vej til rejsebranchen
Siden jeg var ganske lille har jeg været opslugt af at rejse, så det kom ikke bag på nogen, at jeg søgte ind i rejsebranchen. Det er nu mere end 10 år siden, og jeg føler mig stadig privilegeret over at kunne kombinere hobby og arbejde på denne måde. Mange sparer sammen til deres drømmerejse gennem lang tid, og beslutter så, at netop jeg skal tage hånd om deres penge og opfylde deres drømme. Det er et stort ansvar, som konstant holder mig i ilden. Men så findes der heller ikke noget bedre, end når en kunde ringer ind efter hjemkomsten og begejstret fortæller, hvor fantastisk en tur det har været.

Mine rejser
Jeg har rejst det meste af Europa tyndt, oplevet Mexico med rygsæk og stiftet bekendtskab med det nordlige og vestlige Afrika. Både som privatperson og som rejseleder, hvor jeg bl.a. har arbejdet i Grækenland, Bulgarien og på De kanariske øer. Også USA har fanget min interesse. Jeg har nydt julestemningen i New York, hvor jeg bl.a. oplevede det fantastiske juleshow i ”Radio City Music Hall” og spadserede rundt mellem newyorkerne i vidunderlige Central Park. Helt andre oplevelser ventede i solbeskinnede Florida, hvor jeg har udforsket østkysten og besøgt Kennedy Space Center samt St. Augustine, der er den ældste by i USA.

Men min ubestridte favorit er dog Barcelona. Jeg arbejdede ca. to år i byen som rejseleder og faldt fuldstændig for alt, hvad Barcelona står for. De historiske bygninger, det enestående fodboldhold, den charmerende befolkning med deres vidunderlige livsindstilling og ikke mindst de uovertrufne tapas! Barcelona er mit andet hjem, og jeg elsker at ankomme til den by!

Yndlingsrejseform
Jeg er ikke typen, der tager min rygsæk og bare forsvinder ind i den nærmeste jungle i et par måneder eller tre. Jeg skal helst have en plan hjemmefra, som jeg så kan ændre lidt på undervejs. Jeg er også glad for gode hoteller.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Det må være turen med rygsæk gennem Mexico. Mexico er et fantastisk rejseland fyldt med venlighed, charme og skøn natur – for ikke at nævne de storslåede maya-ruiner på Yacatan halvøen.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg drømmer mig tit tilbage til strandene på Yacatan-halvøen. Verdens næststørste koralrev ligger her, og det ville jeg gerne udforske med en lufttank på ryggen.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Henrik Laudal

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Supervisor i FDM travel Henrik Laudal

Henrik Laudal
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 70
Mail: hla@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/bayern/burghausen-faestningen-i-tyskland-med-europas-laengste-borgmur-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.