Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Jesper Ewald - FDM travel rejsespecialist

Jeg har altid været fascineret af oplevelser og rejser, og derfor er det naturligt at jeg har min dagligdag i rejsebranchen. Min vej til rejsebranchen har ikke været direkte, men er gået over en teoretisk uddannelse i historie og kulturgeografi, men det var nu den praktiske verden og oplevelserne, der vandt. Mine første erfaringer med rejsebranchen var i kilroy travels med fokus på den frie rejse, og det er den vinkel, som i dag er videreudviklet i de individuelle oplevelser ”The way I like it” i FDM travel.

Mine rejser og favorit destinationer har udviklet sig i takt med min familie, og den klare favorit i dag er klart USA. Oplevelserne her er uendelige fra storby og shopping i byer som New York eller San Francisco, de historiske områder i New England og Sydstaterne til de uendelige nationalparker. Jeg har været i USA rigtig mange gange, og alligevel er der altid noget nyt at opleve, men en grundlæggende oplevelse er altid amerikanerne selv – altid imødekommende og stort set altid et åbent sind uanset hvor man møder dem.

Og det er netop det oplevelser og rejser drejer sig om – et åbent sind og sund nysgerrighed for fremmede kulturer og folkefærd.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Jesper Ewald

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Jesper Ewald

Jesper Ewald


Mail: je@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/koebenhavn/wakeup-copenhagen-carsten-niebuhrs-gade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.