Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Joan Dahl Nielsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 28 13 36
Mine specialer:
USA, Canada, Australien, New Zealand og Disney
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Joan Dahl Nielsen

Joan Dahl Nielsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg startede hos FDM Travel i år 2000, og siden 2004 har jeg været fastansat. At jeg overhovedet havnede i rejsebranchen var lidt af en tilfældighed. Men jeg har tabt mit hjerte til branchen, og jeg kan slet ikke forestille mig at lave andet. Jeg nyder at pusle med alle enkeltdelene i en rejse, indtil brikkerne falder i hak, og drømmerejsen er lavet. Det er både hyggeligt og enormt tilfredsstillende! Især når kunderne kommer hjem og begejstret fortæller om deres oplevelser.

Mine rejser
Jeg er glad for storbyer og nyder stemningen i eksempelvis Dublin, London og Bruxelles. Men når det kommer til storbyer, er der intet, der slår New York. Den by har en helt unik puls, der synes at strømme igennem gaderne. Her er folk fra alle hjørner af kloden, og det er næsten som om, hele verdenen er samlet på ét sted. Man kan have set nok så mange film, der foregår i New York. Men det kan slet ikke sammenlignes med at være der selv. Er man på de kanter, kan en tur til New Hampshire og Niagara Falls absolut anbefales. Jeg kombinerede besøget ved vandfaldene med Toronto i Canada, der også er en meget spændende by.

Disneyland Paris var også en sjov oplevelse. Men et af mine største rejseeventyr var uden tvivl turen til staten Queensland i Australien. Det var en fantastisk tur, der kun gav lyst til at opleve mere af landet.

Nu lyder det som om, jeg slet ikke bryder mig om badeferier. Men det gør jeg. Jeg har været på både Gran Canaria og Tenerife, og de er begge dejlige ferieøer.

Yndlingsrejseform:
Personligt foretrækker jeg at flyve til destinationen. Om turen så går videre med bus eller i lejet bil betyder ikke så meget. Bare jeg har friheden til selv at vælge, hvad jeg vil opleve.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Det var min tur ”Downunder” i 2011. Sikke mange fantastiske oplevelser samlet på én rejse! Men højdepunktet var nok, da jeg stod på toppen af Story Bridge i Brisbane og så solen gå ned bag skoven af højhuse. Det var et magisk øjeblik!

Min helt egen drømmerejse går til
Australien. Jeg vil meget gerne opleve mere af dette fantastiske land.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Joan Dahl Nielsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Joan Dahl Nielsen

Joan Dahl Nielsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 28 13 36
Mail: jdn@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.