Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Karen Margrethe Hartvigsen
FDM travel i Skive
Telefon: 70 28 13 38
Mine specialer:
Europa med fly, USA og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Karen Margrethe Hartvigsen

Karen Margrethe Hartvigsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har arbejdet hos FDM Travel siden 1986. Så det meste af mit voksenliv har været præget af rejser. Det er en spændende branche i evig forandring.

Der sker hele tiden noget nyt, og hverdagen er fyldt med udfordringer og inspirerende dialoger med fantastiske kunder. Jeg nyder også kontakten til de mange samarbejdspartnere i hele verden, som jeg er i tæt kontakt med. Således lærer jeg hele tiden noget nyt, hvilket naturligvis er til gavn for mine kunder. Og så er det vidunderligt, når folk vender tilbage efter rejsen med positiv respons.

Mine rejser
Det er blevet til mange rejser i årenes løb. Europa har jeg udforsket på kryds og tværs, hvilket har bragt mange forskellige oplevelser med sig. Jeg har f.eks. givet et nap med ved vinhøsten i Toscana, jeg har sejlet på kanalerne i England, oplevet Andalusiens historiske byer og måbet over zarfamiliens umådelige rigdomme i Vinterpaladset i St. Petersborg. London har jeg også et særligt forhold til, og indtil nu er det blevet til mindst 17 besøg!

Også USA har budt på mange gode ture. Mest i den østlige og sydlige del af landet, hvor jeg har lyttet til jazzmusik på en flodbåd på Mississippi, holdt udkig efter alligatorer i Everglades og nydt folkelivet på Times Square i New York. Folkeliv var der også masser af i Kina og Thailand, der begge var en utrolig spændende og meget eksotiske rejseoplevelse.

Yndlingsrejseform
Jeg er glad for mange forskellige rejseformer. Det afhænger i høj grad af, hvor rejsen går hen. Men jeg vil gerne fremhæve cyklen. Ikke lange cykelferier, men små cykelture der lader mig komme tæt på destinationen. Man oplever detaljerne bedre fra en saddel, og alle sanserne er i spil. Jeg har f.eks. cyklet både på bymuren i den kinesiske kejserby Xian samt rundt om Det Hvide Hus i Washington – dog IKKE på samme cykel!

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Turen til det stolte og mægtige Kina var en af de helt store, betagende og fuldstændig anderledes rejseoplevelser. Folkelivet i Xian, paladserne i Beijing og følelsen at stå på Den Kinesiske Mur, der bugter sig over bjergryggene mod horisonten i det fjerne, vil jeg aldrig glemme.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Karen Margrethe Hartvigsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Karen Margrethe Hartvigsen

Karen Margrethe Hartvigsen
FDM travel i Skive
Telefon: 70 28 13 38
Mail: kmh@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/piemonte/acqui-terme/hotel-roma-imperial-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.