Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Kirsten Ditmar Kring
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 27
Mine specialer:
USA, Europa, krydstogter og skiferier
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Kirsten Ditmar Kring

Kirsten Ditmar Kring - FDM travel - Supervisor

Min vej til rejsebranchen
Jeg har rejst rigtig meget, og lige så længe som jeg kan huske, har jeg været besat af en konstant udlængsel. Så det er et privilegium at få lov til at arbejde med ens hobby. Særlig givende er jobbet, når jeg formår at give kunderne lidt mere, end de forventer. Hvis de så skriver ind efter rejsen og fortæller, hvor god en tur det har været, så bliver jeg oprigtig glad på deres vegne.

Mine rejser
Jeg har rejst over det meste af verden. Både i Sydamerika, Asien, Nordafrika og Europa. Især Mallorca er jeg meget glad for. Øen er fantastisk smuk, og selv efter mit syvende besøg er der steder, jeg ikke har set.

Alle mine rejser har været spændende på hver sin måde. Men der er ingen tvivl om, at det er USA, der for alvor har fanget mit hjerte. Jeg har boet en kortere periode i San Diego, hvor jeg fik lov til at opleve den californiske livsstil og nyde det vidunderlige klima. USA er et fantastisk rejseland, og jeg bliver aldrig færdig med det. Det glæder ikke mindst Florida, som jeg har besøgt fem gange. Men jeg elsker også den multikulturelle stemning og hektiske puls, der er så unik for New Yorks gadeliv.

Yndlingsrejseform
Jeg kan i princippet lide alle typer rejser. Hver rejseform har sine fordele, og jeg nyder det hele. Så om det er en primitiv togrejse gennem smukke landskaber eller et luksuskrydstogt mellem caribiske tropeøer betyder mindre. Bare det ikke bliver alt for turistet.

 

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Da min søn var blot tre måneder gammel, fløj vi til Australien og rejste rundt i tre måneder. Det var en helt fantastisk tur. Det var også en stor oplevelse for både min søn og jeg, da vi en solrig dag i New York satte os til rette i en helikopter. Med en flydende bevægelse hævede helikopteren sig op mod den høje, blå himmel og satte kursen mod Manhattans skov af skyskrabere. New York er fantastisk på gadeniveau, men det er en hel anden oplevelse at se byen fra oven.

Min helt egen drømmerejse går til
Der er så mange steder, jeg gerne ville opleve. Men jeg må indrømme, at det vestlige Canada trækker rigtig meget i mig.

Læs mine rejsetips

Bangkok

Min vej til rejsebranchen
Jeg har rejst rigtig ...

Kommentarer til Kirsten Ditmar Kring

Lidt overset by Naples

26-07 2011 Kirsten Kring
Napels er helt klart et besøg værd. Jeg vil klart anbefale et stop på en nat eller to midt i Old town, så der er gåafstand til by og den super hyggelige havn.
Midt i Oct. Starter krappe sæsonen og byen sprudler af liv med musik i havne omr. Herfra er det også en fin oplevelse at sejle ud hen under aften og se solnedgangen over den Mexikanske golf, og med held se vilde delfiner.

Skriv din kommentar til Kirsten Ditmar Kring

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt FDM travel - Supervisor Kirsten Ditmar Kring

Kirsten Ditmar Kring
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 27
Mail: kda@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/taet-paa-den-flyvende-hollaender-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.