Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Kirsten Poulsen
FDM travel i Aarhus
Telefon: 70 21 03 94
Mine specialer:
Østen og USA samt erhvervsrejser
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Kirsten Poulsen

Kirsten Poulsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har været i rejsebranchen siden 1974, så jeg har i den grad oplevet en branche i evig udvikling. Det er netop den afvekslende hverdag, jeg nyder. Ikke to dage er ens, og jeg er dagligt i forbindelse med en masse glade og forventningsfulde mennesker. Så elsker jeg naturligvis selv at rejse, og jeg bruger gerne mine egne oplevelser, når jeg taler med kunder.

Mine rejser
Jeg har altid haft en brændende eventyrlyst, og især store naturoplevelser ligger mit hjerte nært. Det er helt sikkert derfor, at Sydafrika er blandt mine absolutte favoritlande. Særligt Mpala Lodge ved Kruger National Park. Det sted har det hele: Fantastiske safarioplevelser blandt Afrikas vilde dyr, vidunderlig service og gourmetmiddage serveret i skæret fra levende lys, mens natten sænker sig over savannen. Få andre steder i verden har jeg følt så meget fred i sindet som på Mpala Lodge.

Jeg er dog også meget glad for Thailand, som jeg har besøgt adskillige gange. Den thailandske befolkning er bare vidunderlig, og de afsidesliggende bountyøer omkring Koh Chang er nok det tætteste, vi kommer på paradis på jord.

Yndlingsrejseform
Jeg vil gerne opleve mange forskellige ting, når jeg rejser. Derfor foretrækker jeg rejser med mange stop undervejs. Dette stammer nok fra et langt liv som passioneret sejler. Sejlture har været min faste sommerferie i mange år, og jeg nyder både livet om bord og oplevelserne i havnene, hvor vi lægger til. Derfor må min yndlingsrejseform være rejser til vands.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Min ferie med krydstogtskib omkring De Britiske Øer står for mig som noget ganske særligt, selvom turen ligger ca. 25 år tilbage. I land cyklede vi på Orkney-øerne og udforskede det dramatiske skotske højland. Vi skålede med brygmestrene på lokale bryggerier og besøgte små whiskydestillerier. Vi nød naturen på smukke Jersey og Scilly Islands ved Lands End, og tilbage på skibet kunne vi om aftenen fordøje dagens oplevelser med lækre gourmetmiddage og udsøgte portugisiske årgangsvine. De Britiske Øer ligger ikke langt fra Danmark. Men nogle gange er de bedste oplevelser tættere på, end vi går og tror.

Min helt egen drømmerejse går til
For en naturelsker som mig står Galapagos-øerne som noget af det største. En dag skal jeg nok komme dertil – om jeg så skal sejle hele vejen i min egen båd!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Kirsten Poulsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Kirsten Poulsen

Kirsten Poulsen
FDM travel i Aarhus
Telefon: 70 21 03 94
Mail: kkn@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/vinlandet/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.