Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Lars Laugesen
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 16
Mine specialer:
USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Lars Laugesen

Lars Laugesen - Supervisor hos FDM travel

Min vej til rejsebranchen
Jeg siger ofte, at jobbet som rejsekonsulent tager mig jorden rundt flere gange på en dag. Så da jeg har arbejdet i rejsebranchen det meste af mit liv, har jeg været jorden rundt ganske mange gange!
Det er fantastisk at arbejde med noget, jeg brænder for, at jeg nyder at sende folk ud i verdenen. Det kan godt være lidt af en udfordring at ”skrue” de store, komplicerede rundrejser sammen, men så er glæden også det større, når alt falder i hak. Som dengang jeg lavede en jordomrejse på 365 dage til 21 destinationer! Sådan en ville jeg gerne lave igen!

Mine rejser
Jeg rejser gerne 2-4 gange om året, og mine rejser har taget mig rundt i det meste af Europa. Jeg har sågar arbejdet halvandet år på Club La Santa på De Kanariske Øer. Men også fjernere destinationer trækker i mig. Jeg har udforsket Singapores etniske kvarterer og nydt atmosfæren fra den danske kolonitid i Dansk Vestindien. Jeg har vandret i USA's hektiske storbyer og storslåede nationalparker, og jeg har nydt den thailandske gæstfrihed mindst fem gange.
En spændende rejse til Columbia er det også blevet til, men det er først og fremmest Australien og Sydafrika, jeg har tabt mit hjerte til. I mine øjne tilbyder disse to lande den perfekte kombination af storbyliv, fantastisk natur, god mad og en imødekommende lokalbefolkning. Jeg håber bestemt at besøge Sydafrika og Australien igen inden længe.

Yndlingsrejseform
Jeg elsker at rejse, og så betyder rejseformen faktisk mindre for mig. Jeg kan se fordele i alle rejseformer, så for mig er det reelt lige meget, hvordan jeg rejse. Bare jeg rejser.

Min bedste og vildeste rejseoplevelse
Når jeg tænker over det, har mange af mine bedste rejseøjeblikke været naturoplevelser. Det var en vidunderlig følelse at hoppe i vandet ved Australiens Great Barrier Reef og snorkle gennem de rige koralhaver og fiskestimer i alle regnbuens farver. Det samme var mødet med orangutanger og næseaber i Borneos regnskov. Men min tur rundt i Malaysia med min kone var også fantastisk.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg drømmer om Stillehavet. Om palmeklædte øer med eksotiske navne som Tonga, Samoa og Fransk Polynesien. Om sandstrande og hytter på pæle i vandet, hvorfra jeg kan hoppe lige ned i koralrevets farvestrålende verden.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Lars Laugesen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Supervisor hos FDM travel Lars Laugesen

Lars Laugesen
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 16
Mail: lla@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.