Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Lars Smedegaard
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 46
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Lars Smedegaard

Lars Smedegaard - Sales Manager i FDM travel

Min vej til rejsebranchen
Lige siden jeg var lille, har det at rejse fyldt meget i min bevidsthed. Jeg husker derfor stadig min første udlandsrejse – en tur med færgen til Norge! Heldigvis har jeg i dag fået udvidet min horisont en del mere. Men jeg nyder stadig at opleve fremmede landes kulturer, seværdigheder og kulinariske traditioner.

Jeg er i dag ansat som sales manager med ansvaret for vores afdelinger i Viborg og Skive. Det der gør mig mest glad er at sørge for, at vi får sendt så mange forventningsfulde kunder som muligt af sted på deres drømmerejse. Jeg glæder mig derfor dagligt over de mange nye og gamle kunder, der tager kontakt til mine dygtige kollegaer og betror dem den store opgave, det er, at sammensætte netop deres drømmeferie.

Mine rejser
Jeg har heldigvis også selv haft mange muligheder for at komme ud at rejse. Stort set hele Vesteuropa er blevet udforsket, og jeg har besøgt eksotiske lande som Malaysia, Singapore og De Forende Arabiske Emirater. Thailands templer og lækre tropeøer har jeg også udforsket på hele seks ture.

De seneste par år har jeg dog i stigende grad vendt næsen mod USA. Dette kæmpestore land har simpelthen så meget at byde på. Den pulserende storby New York, Washington DC, naturoplevelserne i New England, fantastiske Highway 1, historiske Route 66, utallige nationalparker, strandene i Florida og det caribiske islæt i Key West er blot et lille udpluk af steder, jeg nu har ”vinget af” på min liste. Men jeg er slet ikke færdig!

Yndlingsrejseform
Jeg hælder uden tvivl til en kæmpe stor V8’er på en amerikansk highway, friskbrygget kaffe i kopholderen, en god amerikansk radiostation der buldrer derudaf samt familien, der sammen med mig bare nyder friheden til at gøre, hvad vi vil.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Det at foretage en tre ugers rundrejse i USA med tre generationer af min familie står stadig glasklart i min hukommelse. At fremvise det bedste af USA (synes jeg) til de mennesker, jeg holder allermest af, er simpelthen en helt ubeskrivelig følelse. På samme tur fik vi til mine medrejsende svigerforældre arrangeret et vaskeægte Las Vegas bryllup i Elvis stil – og sådan noget glemmer man ikke foreløbig!

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg har et stort ønske om at besøge Australien. Men jeg går også og drømmer om endnu en større rundtur i USA.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Lars Smedegaard

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Sales Manager i FDM travel Lars Smedegaard

Lars Smedegaard
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 46
Mail: lsm@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.