Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Lene Skov Christensen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 03
Mine specialer:
Europa og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Lene Skov Christensen

Lene Skov Christensen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg kom til FDM Travel i 1982, så jeg har været i rejsebranchen stort set hele mit voksne liv. Men jeg er glad for mit job, og jeg kunne ikke tænke mig at lave noget andet. Rejsebranchen er både spændende og afvekslende. Der sker hele tiden noget nyt, og når man møder ind om morgenen, ved man aldrig på forhånd, hvilke rejser der skal planlægges netop den dag. Jeg nyder også dialogen med kunderne, der ofte er forventningsfulde og spændte på deres rejse.

Mine rejser
Jeg elsker naturligvis også selv at rejse, og jeg har haft mulighed for at komme vidt omkring. Marokko var en meget eksotisk oplevelse. Selvom landet kun ligger en kort flyvetur fra Danmark, er det som at træde ind i fremmed verden med smukke moskeer, hektiske markeder og vidtstrakte landskaber. Thailand er også vidunderlig, og det er helt klart blandt mine favoritlande. Det samme er Grækenland. Der er bare noget særligt over Grækenland. De mange øer, den gode mad og de hvide bygninger, der glimter i den stærke sol. Man falder til ro på en helt særlig måde, når man holder ferie i Grækenland. Ro er der derimod ikke meget af i New York, der uden tvivl er blandt verdens mest spændende storbyer.

Men også landene tættere på trækker i mig. Jeg har rejst i de fleste europæiske lande, og som 18-årig fik jeg mulighed for at arbejde et halvt år som au-pair i London. Det var en meget spændende tid, hvor jeg oplevede byen fra andre sider, end man normalt gør som turist.

Yndlingsrejseform
Jeg foretrækker at flyve på ferie. Det går hurtigt, og så har jeg mest mulig tid til at nyde destinationen.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
For nogle år siden var vi på familieferie på Rhodos, og den tur står stadig for mig som noget ganske særligt. Rhodos er en utrolig dejlig ø fyldt med oplevelser. Ikke mindst i Rhodos by, der bugner af stemningsfulde historiske gader. Men der blev naturligvis også tid til afslapning og familiehygge undervejs.

Min helt egen drømmerejse går til
Thailand! Uden tvivl. Jeg er slet ikke færdig med det land, og jeg drømmer mig ofte tilbage til de forgyldte templer, de fantastiske restauranter og ikke mindst de vidunderlige tropeøer, hvor slanke palmer vajer let i brisen fra havet.

Skriv din kommentar til Lene Skov Christensen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Lene Skov Christensen

Lene Skov Christensen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 03
Mail: lsc@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.