Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Medlem siden: 22. juni 2012
Hjemby: Lyngby
Antal rejsetips: 0

Der er endnu ikke afgivet nogen bedømmelser af forfatterens rejsetip
Skriv din kommentar Skriv dit rejsetip Se alle rejsetips
Line Bjerregaard

Line Bjerregaard rejsetips

"Mine rejser
For mange år siden var jeg au pair i ca. halvandet år hos en familie i San Francisco. Dette blev for alvor starten på min fascination med fremmede kulturer, og sidenhen har mine rejser ført mig til så forskellige steder som Australien, Indien, Tanzania, Cuba, Japan og Argentina for blot at nævne et par stykker.

Men særligt Argentina har sat sine spor i mig. Jeg elsker simpelthen det land. Den uberørte natur og det rige dyreliv, lyden af hede tangorytmer i Buenos Aires pulserende gadeliv og den gode lokale vin - der naturligvis serveres sammen med en enorm, saftig bøf.

Yndlingsrejseform
Jeg har altid nydt den frihed, rygsækrejser og kør selv-ferier giver. Men på det seneste har en ny rejseform sneget sig ind under huden på mig. Jeg havde aldrig troede, det ville være mig. Men jeg må indrømme, at jeg er blevet helt skudt i krydstogtsferier. Det er en fantastisk måde at rejse på! Man ser en masse nye destinationer, uden at man skal flytte fra hotel til hotel.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Der er mange gode kandidater. Ikke mindst sejlturen langs mægtige gletsjere og dramatiske klippekyster i Patagoniens afsidesliggende fjorde eller turen med tog gennem Copper Canyons tørre ørkenlandskaber i Mexico.

Min mest overraskende rejseoplevelse var dog besøget på Reunion. Jeg havde troet, at naboøen Mauritius var områdets store attraktion. Men det var på Reunion, at jeg fandt et ægte tropisk paradis, hvor hvaler springer op af vandet langs de palmeklædte strande, og de lokale markeder bugner af friske frugter. Vi tog en helikoptertur over øens aktive vulkan og udforskede de rige koralrev ud for kysten. Vidunderligt!

Min helt egen drømmerejse går til
Antarktis, Madagaskar eller Galapagos. Men jeg ville også meget gerne tilbage til Argentina og opleve spækhuggerne ved Valdes-halvøen. " - Line Bjerregaard

Skriv din kommentar til Line Bjerregaard

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.