Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Louise Nyborg
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 61
Mine specialer:
USA, Canada og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Louise Nyborg

Louise Nyborg - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg begyndte som elev hos Kilroy i 1996, og efter et par afstikkere kom jeg til FDM Travel i 2006. Her har jeg været lige siden, og jeg er rigtig glad for mit arbejde. Når telefonen ringer ved man aldrig, om det er en miniferie i Europa eller en rundrejse i USA, der skal planlægges.

Mine rejser
Hvert land har sin egen unikke natur og kultur at byde på. Derfor har jeg rejst mange forskellige steder. Både i Europa, hvor jeg bl.a. har boet et år i England, og i resten af verden. Deriblandt i Sydøstasien, hvor jeg har udforsket Thailand, Malaysia og Indonesien. Mexico er også spændende, og jeg fik mulighed for at kombinere oplevelserne i Mexico med en smuttur til Guatemala og Belize. I Egypten oplevede jeg bl.a. pulserende Cairo, og jeg er blevet helt vild med Australien og USA.

Yndlingsrejseform
Jeg har tidligere rejst meget med rygsæk og taget dagene, som de kom. Men i dag er en mere velorganiseret rejseform simpelthen nødvendig, når vi rejser som en familie med 2 voksne og 3 børn.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Rejsen til Bali og Lombok var min første store rejse uden for Europa, og den står stadig for mig som noget særligt. Især solopgangen fra vulkanen Gunung Batur. Vi stod op midt om natten og gik i to timer, før vi kunne nyde den strålende solopgang fra toppen. Kulturbyen Ubud er også vidunderlig – og så kan man jo slutte af med afslapning på tropeøen Gili Travengang.

Også andre rejser har sat deres spor. Cairns i Australien har rigtig meget at byde på, og dykning ved Perhentian Island i Malaysia eller en Singapore Sling på det historiske hotel Raffles er heller ikke tosset. Grand Palace i Bangkok tog pusten fra mig. Det samme gjorde mayaruinbyerne i Mexico og Guatemala. Men jeg må heller ikke glemme Irland. Jeg er enorm begejstret for landet, naturen og befolkningen, og det er ubeskriveligt at ligge ved Cliffs of Moher og kigge 100 meter lodret ned.

Min helt egen drømmerejse går til
Sicilien kunne være rigtig spændende. Her er meget at se, og maden er fabelagtig! Jeg er bestemt heller ikke færdig med USA, og særligt Florida ligger højt på listen. Men jeg er også klar til endnu en tur til Irland eller Bali – denne gang med familien.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Louise Nyborg

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Louise Nyborg

Louise Nyborg
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 61
Mail: lny@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/forkaelelse-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.