Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Maria Hallenborg Boie
Rejsekonsulent i Odense

Mine specialer:
USA, Krydstogter og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Maria Hallenborg Boie

Maria Hallenborg Boie - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen

Er lidt pudsig. Jeg skulle aflevere nogle papirer på et rejsebureau, da jeg gik i 3. g. og ikke anede hvad fremtiden skulle bringe. Og mens jeg ventede på kontoret, hørte jeg, hvordan alle mulige spændende destinationer blev beskrevet. Da jeg afleverede papirerne til chefen på kontoret, spurgte jeg, hvordan en arbejdsdag for dem var. Hun var rigtig sød, og fortalte og beskrev i en hel time, jeg var solgt med det samme. Jeg fik elevplads som rejsekonsulent og har været i branchen siden 2001, jeg har elsket mit arbejde fra dag 1. Jeg bliver udfordret af at sidde og få kundernes ”rejse pulsespil” til at gå op, og give dem inspiration/muligheder på deres rejse. Nu sidder jeg med speciale i USA, krydstogter og Østen.

Mine rejser

Som barn camperede jeg meget med min familie rundt i hele Europa. Som voksen har jeg besøgt de fleste storbyer i hele Europa, her er Rom min store favorit. Jeg har desuden været i Disney Land Paris, Kina, Thailand, Ægypten, Dubai og flere gange i USA, af alle rejserne har jeg fået imponerende oplevelser i bagagen.
 
Jeg elsker at møde nye mennesker/kulturer, opleve de enkelte landes historie og få fantastiske naturoplevelser. Jeg har boet på luksushoteller, almindelige turistklasse/budgetklasse hoteller, sovet i luksustelt ved River Kwai samt sovet for åben himmel i nogle af national parkerne i USA, og alle overnatningsformer var helt igennem unikke og fantastiske.

Jeg elsker desuden at komme på krydstogt, det er utrolig spændende at vågne op til et nyt sted hver dag med masser af nye spændende oplevelser og muligheder.

Jeg har efterhånden været rigtig mange steder, men min ønskeseddel for rejser er stadig meget lang.

Kommentarer til Maria Hallenborg Boie

Vi havde alletiders tur.....

23-03 2016 Ejgil Mahler
Kære Maria ! D. 9. Marts kom vi hjem efter en tur med "Hurtigruten". Turen var bestilt via dig - og takket være dig havde vi en rigtig god kahyt med stort rundt vindue og fjern fra støj .
En ekstra dag i Bergen og en ekstra dag i Kirkenes havde vi stor fornøjelse af.
Alt fungerede perfekt, så vi kan kun konstatere at vi har været yders tilfredse med den rejse du tilrettelagde for os.
V.h.
Ejgil Mahler

Skriv din kommentar til Maria Hallenborg Boie

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Maria Hallenborg Boie

Maria Hallenborg Boie
Rejsekonsulent i Odense

Mail: mbo@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/yellowstone/midtvesten-og-rocky-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.