Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Medlem siden: 29. okt. 2010
Hjemby: Lyngby
Antal rejsetips: 5

Samlet bedømt af 27 personer
Skriv din kommentar Skriv dit rejsetip Se alle rejsetips
Maria Jørgensen

Maria Jørgensen rejsetips

"Min vej til rejsebranchen
Så langt tilbage som jeg kan huske, er næsten alle mine penge gået til rejser. Så jeg har reelt aldrig været i tvivl om, at jeg ville arbejde som rejsekonsulent. Det er et fantastisk arbejde! Jeg arbejder med noget, jeg er passioneret omkring, og der er ikke noget bedre end at kunne sende andre ud i den store verden, når man selv er hjemme.

Mine rejser
Jeg har rejst så meget som overhovedet muligt. Ikke mindst i USA, Caribien og store dele af Europa. Men jeg er nu også vild med De Forenede Arabiske Emirater. Det er fantastisk at se topmoderne storbyer som Dubai og Abu Dhabi rejse sig af det bare ørkensand. Udviklingen går så hurtigt i den del af verden, at der hele tiden er noget nyt at vende tilbage til. Den mere traditionelle side af Mellemøsten oplevede jeg i Oman. Her går mange traditionelt klædt, og de smukke træskibe ligger stadig for anker i Muskats havn i skyggen af portugisiske borge fra 1500tallet.

Det land jeg kender bedst er dog Tyrkiet, hvor jeg har været rejseleder i en længere periode. Jeg var også rejseleder på Gran Canaria, men især området Konakli nær Alanya i Tyrkiet står mit hjerte nært.

Yndlingsrejseform
Min yndlingsrejseform er kør-selv-ferie, men på det sidste er jeg også blevet meget glad for krydstogter. Det er en rigtig god måde at opleve en masse forskelligt på. Man pakker kun ud én gang, og så kan man ellers bare læne sig tilbage og lade sig forkæle fra top til tå, mens man glæder sig til nye spændende oplevelser hver dag.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg havde en fantastisk rejse til Florida og Thailand tilbage i 2009, hvilket nok var min bedste rejse til dato. En dag var jeg ud at svømme med delfiner ved Key Largo i Florida. Det er vilde dyr, men delfiner er nysgerrige, og de lod mig komme helt tæt på. Jeg var helt oppe at køre bagefter!

Jeg har også oplevet mange smukke solnedgange rundt om i verden. Men de flotteste, jeg endnu har set, er nok dem ved Key West i Florida.

Min helt egen drømmerejse går til
Safari i Afrika! Helt klart! Jeg kunne sagtens se mig selv køre ud over savannen i ægte Karen Blixen stil med zebraer og giraffer græssende langs vejen." - Maria Jørgensen

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Maria Jørgensen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.