Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Mette Junge Mortensen
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 44
Mine specialer:
USA, Canada og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Mette Junge Mortensen

Mette Junge Mortensen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Arbejdet som rejsekonsulent er for mig snarere en livsstil end et arbejde, og allerede i min studietid var jeg ansat på Odense Turistbureau som medhjælper. Efter endt uddannelse arbejdede jeg som rejsearrangør for en international virksomhed, inden jeg kom til et mindre rejsebureau i Canada. Jeg har været hos FDM-Travel siden 2005 – og jeg nyder det. Der er så mange forskellige arbejdsopgaver, og muligheden for dagligt at stykke drømmerejser sammen til hele verden giver mig en glæde og tilfredsstillelse, jeg helt sikkert ikke finder i andre jobs.

Mine rejser
Jeg elsker naturligvis også selv at rejse. Men jeg har aldrig været på den store jordomrejse med rygsæk. Til gengæld har jeg bevidst valgt at bo længere tid forskellige steder. Først to år i den tysktalende del af Schweiz, hvor jeg arbejdede på et hotel i Alperne. Som sprogstuderende boede jeg et halvt år i München, og senere fik min mand og jeg mulighed for at slå os ned i Canada i en treårig periode. Så der har været gode forudsætninger for at udforske både USA, Canada og Europa. Men en rigtig god tur til Australien er det dog også blevet til.

Yndlingsrejseform
For mig er ”rigtig ferie” ikke en primitiv og impulsiv rejse. Jeg planlægger rejsen hjemmefra, så jeg får set det, jeg gerne vil se. Ofte prøver jeg at opsøge steder eller oplevelser, rejsebøgerne ikke fortæller om. Det allervigtigste for mig er dog, at sjælen når at komme med rundt. Jeg vil hellere se færre steder, men så til gengæld have tid til fordybelse og afslapning på stedet.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg fascineres af naturfænomener, og det ekstreme tidevand i Bay of Fundy (Nova Scotia, Canada) er noget af det, som har betaget mig mest. Her er der op til 13 meters forskel på ebbe og flod! Det er helt vildt! Det var også fantastisk at opleve Ayers Rock efter et regnvejr, der sendte små vandfald ned ad stenens orangerøde sider. Endelig må jeg ikke glemme min tre år lange bryllupsrejse i Canada fyldt med oplevelser og hverdag i skøn forening.

Min helt egen drømmerejse går til
Nu er jeg jo glad for natur og naturfænomener. Så Grønland ligger helt klart højt på min liste. Det gør det sydøstlige Australien og Sydafrika også – gerne i forbindelse med en total solformørkelse! Det ville lige være prikken over i’et!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Mette Junge Mortensen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Mette Junge Mortensen

Mette Junge Mortensen
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 44
Mail: mjm@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.