Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Mette M. Djernæs
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 15
Mine specialer:
USA og Thailand
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Mette M. Djernæs

Mette M. Djernæs - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid synes, at det var spændende at snakke med mange forskellige mennesker, og da jeg samtidig var vild med at rejse, var det oplagt at søge mod rejsebranchen. Her har jeg nu arbejdet i 17 år. De sidste 14 år hos FDM-travel, hvor jeg har siddet med oversøiske rejser til primært Thailand og USA. Jeg nyder mine dialoger med kunderne, og det er altid en spændende udfordring at finde den helt rigtige rejse til dem.

Mine rejser
Mine egne ferier går gerne til Thailand, hvor jeg især er glad for Bangkok, Koh Samui og Kanchanaburi-provinsen, der byder på rig historie og smuk, frodig natur. Men også de gamle templer i Chiang Mai og tropestrandene på Sydthailands øer er vidunderlige.

Helt andre oplevelser ventede mig i Vietnam, Indien og på Sri Lanka. Det indiske subkontinent tager pusten fra én fra det sekund, man træder ud af lufthavnen. Farverne er stærke, duftene fylder luften, og menneskemylderet er så intenst, at man knap ved, hvor man skal kigge hen for at få det hele med. Mere eksotisk kan det næppe blive!

Californien og krydstogt i Caribien var også store oplevelser. Det samme var safarituren i Sydafrikas Krüger National Park. Jeg har desuden boet fire måneder i Israel og rejst rigtig meget i Europa. Både på ski og resten af året.

Yndlingsrejseform
Jeg er nok mest til det forholdsvis luksusprægede… Men variation er altid godt!

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
At sidde på en tømmerflåde ved Sai Yok i Thailand i styrt regnvejr og bare nyde den totale stilhed, mens jeg kiggede ud på regnen. Det var et helt specielt øjeblik.
I USA købte jeg engang til tur i helikopter over Bryce Canyon. Solen skinnede, da helikopteren steg mod himlen i en lang, flydende bevægelse. Vi satte kursen mod nationalparken, og inden længe kunne jeg se de storslåede eroderede landskaber lige under mig!

Men den rejse der nok har berørt mig mest, var turen til Indien. Kontrasterne i det land er kolossale, og det gjorde stort indtryk på mig at opleve en helt igennem anderledes måde at leve på.

Min helt egen drømmerejse går til
Tahaa (Vanilje-øen) i Fransk Polynesien. Det ser super fedt ud, og jeg elsker vanilje. Så det må da lige være noget for mig! Men jeg kunne nu finde rigtig mange flere steder, jeg gerne ville rejse hen!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Mette M. Djernæs

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Mette M. Djernæs

Mette M. Djernæs
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 15
Mail: mem@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/sommerferie-i-usa-fra-storby-til-strand-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.