Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Medlem siden: 11. marts 2010
Hjemby: Roskilde
Antal rejsetips: 3

Samlet bedømt af 17 personer
Skriv din kommentar Skriv dit rejsetip Se alle rejsetips
Michael Schulz

Michael Schulz rejsetips

"Jeg elsker at rejse til Gran Canaria, Playa del Ingles, gerne 3 gange om året. Det er som at komme til mit "sommerhus", klimaet er fortræffeligt og kommer man gentagne gange til samme sted, er det dejligt at "folk" kender én og hilser hjerteligt.
Vi (hustruen og mig selv) elsker at nyde sol, vand og varme på stranden og god mad i Favoritrestauranten. Vi bor altid på vores stamhotel Buenos Aires, det ligger helt perfekt centralt ved siden af Yumbo Centret, måske ikke det billigste sted, men som stamgæst kan man altid opnå en god rabat og både perfekt service og beliggenhed koster jo lidt !?
Er man, som vi, til lidt motion, tager turen til stranden kun 20 minutter, ellers kan man tage en Taxa fra Yumbo Centret til 2,50 Euro, hvilket jo også er billigt! Man kommer faktisk det meste af Playa del Ingles rundt med Taxa for 2,50 Euro !" - Michael Schulz

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Michael Schulz

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/rundrejse-med-lokal-guideliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.