Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Mie Olesen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 47
Mine specialer:
Europa, Disneyland, miniferie, USA og grupperejser
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Mie Olesen

Mie Olesen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg er uddannet os FDM, og har været ansat som rejsekonsulent her siden 2007. Jobbet passer perfekt til mig og mine interesser. Jeg elsker at hjælpe og tale med glade mennesker, og de fleste, der kontakter os, er jo i godt humør, fordi de er i gang med at planlægge deres næste rejse. Så er det, at jeg kan springe til og hjælpe med at føre deres drømme ud i livet. Jeg går rigtig meget op I, at de får noget for pengene, og at rejsen opfylder deres drømme og ønsker. Derfor bruger jeg en del tid på mine kunder. Når man har lagt så meget energi i det, er det vidunderligt at modtage en mail eller et opkald efter hjemkomsten, hvor de begejstret fortæller om deres oplevelser. Så ved jeg, at de har fået fuld valuta for pengene!

Mine rejser
Jeg elsker naturligvis også selv at rejse, og jeg har heldigvis haft gode muligheder for at opleve mange lande og deres kulturer. Særligt Europa og USA står mit hjerte nært, og jeg har både vandret gennem Roms historiske gader og nydt Kretas solbeskinnede landskaber. Barcelona er også en spændende by, og Disneyland i Paris skal man bare opleve. På den anden side af Atlanten har jeg bl.a. besøgt New Orleans og Atlanta. Men Jamaica har nu også sine smukke sider.

Yndlingsrejseform
Jeg kan lide stort set alle rejseformer. Men i 2011 var jeg på mit første krydstogt, og jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke bliver mit sidste! Krydstogt er en meget behagelig måde at få en masse forskellige oplevelser på. Her får man virkelig noget ud af sin ferie, samtidig med at der er god tid til afslapning og luksus ombord – for ikke at tale om maden! Maden er simpelthen fantastisk!

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Krydstogtet var helt klart blandt mine bedste rejseoplevelser. En anden var turen til Madeira i 2011. Naturen er bare så storslået på Madeira, og klimaet er vidunderligt. En dag sejlede vi på en katamaran ud for kysten, hvor både delfiner og havskildpadder svømmede tæt forbi båden.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg er bestemt ikke færdig med krydstogter! Så min drømmerejse må være en tur til New York og så videre med krydstogtskib derfra – og ved du hvad? Det er præcis hvad jeg skal i sommeren 2012! Så jeg kan næsten ikke vente!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Mie Olesen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Mie Olesen

Mie Olesen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 47
Mail: mol@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.