Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Morten Kirkegaard
FDM travel i Århus
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Morten Kirkegaard

Morten Kirkegaard - Sales Manager i FDM travel

Min vej til rejsebranchen
Jeg føler næsten, at jeg har været i rejsebranchen altid – og det er nok heller ikke helt forkert. I 1989 startede jeg som ganske ung på guideskole på Mallorca. Før det var jeg ved militæret. Jeg har aldrig fortrudt mit valg af branche. Jeg har en spændende og hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. I virkeligheden er det jo drømme, vi sælger, og det er da fantastisk at kunne hjælpe folk til at få deres drømme opfyldt!

Mine rejser
Jeg var engang på en 10 måneders jordomrejse, der tog mig til så forskellige steder som USA, Fiji, Australien, New Zealand, Kina og store dele af Sydøstasien. Denne rejse er sidenhen blevet fuldt op af adskillige rejser til bl.a. Thailand, Afrika og USA. Jeg kender Washington og New York særdeles godt, men jeg har også været på skiferie i Killington fire timers kørsel fra New York.

Europa har en særlig plads i mit hjerte. Især storbyferier fyldt med shopping og oplevelser. Portugal er et rigtig fedt rejseland, men Disneyland Paris er også en sjov oplevelse – selv efter det 10. besøg.

De sidste par år har en ny rejseform sneget sig ind på mig: Krydstogter. Både til klassiske krydstogtsdestinationer som Caribien og Middelhavet. Men krydstogter kan foregå mange steder, og to af mine bedste krydstogtoplevelser har været med Hurtigruten langs Norges naturskønne kyster samt i Mellemøsten ved Oman, Dubai og Abu Dhabi.

Yndlingsrejseform
Da jeg var yngre elskede jeg at rejse med rygsæk. Men jeg må indrømme, at jeg er blevet lidt mere ’luksusdyr’ med årene – specielt når jeg ikke selv skal betale! Men jeg er stadig ikke for fin til at bo i telt. Så længe det er et rummeligt luksustelt med rigtige madrasser…

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Min 10 måneder lange jordomrejse var en oplevelse for livet! Men særligt gletsjervandringen på Mount Cook i New Zealand var en stor oplevelse. Her går man vitterligt direkte på gletsjer-isen omringet af Sydøens rå bjerglandskaber. Sejlturen på Yellow Waters i den australske nationalpark Kakadu var også fantastisk. Her er krokodillerne virkelig store – ikke sådanne nogle små puds som dem i Florida.

Min helt egen drømmerejse går til
USA – 3 måneder på kryds og tværs med min kone og mine 3 børn. Jeg ville også gerne tage min kone med på et Azamara krydstogt i Middelhavet. Men det kræver, at vi kan få afsat børnene i et par dage.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Morten Kirkegaard

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Sales Manager i FDM travel Morten Kirkegaard

Morten Kirkegaard
FDM travel i Århus

Mail: mkp@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.