Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Niels Kjærsgaard
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 04
Mine specialer:
USA, Canada, Europa og krydstogter
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Niels Kjærsgaard

Niels Kjærsgaard - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har været ansat i rejsebranchen i hele mit voksne arbejdsliv, og jeg har absolut ingen planer om at finde på noget andet at lave. Jeg elsker at rejse og finder stor glæde i at rådgive kunderne om de mange rejseoplevelser, der venter rundt om i verden. Selvfølgelig kan jeg blive en smule misundelig, når jeg har sammenstykket en lækker drømmerejse. Det er nok faren ved dette job. Men at høre forventningens glæde til den forestående rejse hos kunderne, kan virkelig bringe smilet frem på mine læber. Det samme gælder naturligvis, når kunderne kommer tilbage efter turen og i ren begejstring slet ikke kan stoppe med at fortælle om de mange fantastiske oplevelser, de har fået. Det er en vidunderlig følelse.

Mine rejser
Jeg har rejst i det meste af Europa. Både til Sydeuropa i sommermånederne og på vinterferie i Norge. Skiferien går som regel til Gaustablikk, som jeg har besøgt 12-13 gange. Jeg kan rigtig godt lide at rejse i Europa, men der er ingen tvivl om, at det er Nordamerika, der for alvor har fanget mit hjerte. Særligt USA, hvor jeg har oplevet så vidt forskellige steder som Californien, Florida, New York, Washington og Sydstaterne. Der er en kolossal variation i USA, og dette er i mine øjne med til at gøre landet til verdens bedste feriedestination. Mit krydstogt i Caribien var også spændende, men der går stort set ikke en dag, uden jeg drømmer mig tilbage til Californien.

Yndlingsrejseform
Min absolutte yndlingsrejseform er kør-selv-ferie i USA, og byder turen tilmed på en overnatning eller to på et luksuriøst Bed & Breakfast, kan rejsen ikke blive meget bedre for mit vedkommende.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
For nogle år siden brugte jeg tre uger på at udforske Californien og det vestlige USA i en lejet bil. Det var en ufattelig god tur. Særligt solnedgangen over Grand Canyon tog pusten fra mig. At se solen sænke sig mod horisonten og bade det forrevne landskab i sit bløde, gyldne aftenlys er en oplevelse for livet.

Min helt egen drømmerejse går til
Min drømmerejse går tilbage til Californien og det vestlige USA, og jeg er allerede godt i gang med planlægningen. Det bliver min 6. rejse til USA. Men jeg går også med en stor drøm om at besøge Vancouver, Banff og Jasper i det vestlige Canada.

Læs mine rejsetips

Kommentarer til Niels Kjærsgaard

Kompetent rejsekonsulent

13-05 2011 Mikkel Holst
Jeg har i flere omgange benyttet Niels, i forbindelse med rejser til USA. Dette har været sig såvel Florida som Californien. Niels er garant for en grundig introduktion til de ønskede rejsemål, han er venlig, grundig og meget positiv.
Jeg vil til enhver tid anbefale venner, familie eller bekendte at anvende Niels som rejsekonsulent, og han får kun positive ord med herfra.

Skriv din kommentar til Niels Kjærsgaard

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Niels Kjærsgaard

Niels Kjærsgaard
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 04
Mail: nkj@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.