Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Per V. Henningsen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 48
Mine specialer:
Krydstogter og Sydafrika
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Per V. Henningsen

Per V. Henningsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg er vokset op i en familie, der hver sommer drog på kør-selv-ferie rundt om i Europa. Ofte til Frankrig. Desuden driver mine forældre deres eget rejsebureau, så det har altid ligget i kortene, at det var den branche, jeg ville søge. Sådan blev det, og jeg har aldrig fortrudt mit valg. Det er meget spændende at tage del i andres ferieplanlægning og hjælpe dem til at indfri deres drømme og forventninger.

Mine rejser
Selv har jeg været vidt omkring, og mere end 30 lande er indtil nu blevet besøgt. Det meste af Europa er blevet udforsket, og jeg har været en del rundt i USA, Canada og ikke mindst Caribien. Men også gode ture til Asien, Australien, New Zealand og Sydafrika er det blevet til.

Jeg er meget glad for Grækenland. Men det er ikke så meget en bestemt destination, der har fanget mit hjerte, som det er en rejseform. Jeg elsker alt ved krydstogter. Livet ombord på skibene, de mange aktiviteter og muligheden for afslapning, mens skibet sætter kurs mod nye havne. Og så skal man kun pakke kufferten ud én gang. Det er en fantastisk rejseform, hvor man bare skal læne sig tilbage og slappe af, mens oplevelserne kommer i møde som perler på en snor.

Yndlingsrejseform
Har tidligere være OK med at rejse mere beskedent. Men jeg må indrømme, at jeg nu er kommet dertil, hvor jeg absolut er mest til de luksuriøse rejser. Her passer krydstogterne perfekt ind i mine rejsedrømme.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Allerede efter mit første krydstogt, var jeg solgt. Men der har også været mange andre fantastiske rejseoplevelser, der ikke havde noget med skibe at gøre. At køre hundeslæde på Grønland var for eksempel en utrolig oplevelse. Naturen er så stor i Arktis. Horisonterne er fjerne, og luften er så klar, at det er umuligt at bedømme afstand. Australiens Great Barrier Reef var et andet højdepunkt, og min safari i Sydafrika bød på naturoplevelser for livet. Men min største rejseoplevelse var helt klart, da jeg besteg Mont Blanc.

Min helt egen drømmerejse går til
Fransk Polynesien. Jeg kunne fint se mig selv udforske afsidesliggende tropeøer og rige koralrev fyldt med bolsjestribede fisk i alle tænkelige størrelser og farver – naturligvis ombord på et krydstogtskib!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Per V. Henningsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Per V. Henningsen

Per V. Henningsen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 48
Mail: phe@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.