Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Pernille Mikkelsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 28 13 35
Mine specialer:
Europa, USA, Canada, krydstogt og grupperejser
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Pernille Mikkelsen

Pernille Mikkelsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg startede i 1996 som elev hos et mindre busselskab med fokus på rundrejser i Europa, og i år 2000 kom jeg som udlært til FDM Travel. Det er et fantastisk job. Især fordi det er et ”glad” produkt, vi sælger. Her er ikke tale om et kedeligt tandlægebesøg eller de daglige indkøb. Men om familiens ferie, sønnens udlandsrejse, bryllupsrejsen, kortklubbens miniferie osv. Det er sjovt at arrangere rejser, og det gør mig glad, når kunderne vender tilbage år efter år.

Mine rejser
Jeg holder meget af at få nye oplevelser. Men også gensynet med tidligere rejsemål er dejligt. Uanset hvor mange gange et sted er besøgt, er der altid noget nyt at opleve. Jeg har rejst en del i Vesteuropa og Skandinavien. Nogle rejser har været om sommeren, mens andre har været skiferier til f.eks. Sverige, Norge, Frankrig og Østrig. England kender jeg særdeles godt efter seks måneder som au-pair i Oxford. Det udløste mange besøg i London og ikke mindst muligheden for at lære byen at kende på en anden måde.

Også Rom står mit hjerte nært. Jeg elsker den by og venter bare på, at jeg igen får mulighed for at slentre gennem de stemningsfyldte gader mellem charmerende pladser, hyggelige fortovscafeer og historiske levn fra byens lange fortid. Sydfrankrig er også fantastisk. Særligt Gruissan, som jeg har besøgt fire gange. Det er en ægte lille perle ved Middelhavet med en børnevenlig sandstrand, livlige markeder, en charmerende gammel bydel og masser af udflugtsmuligheder – f.eks. til fæstningsbyen Carcassonne.

Også fjernere destinationer trækker i mig. Særligt Nordamerika, hvor jeg har besøgt USA, det østlige Canada samt været på krydstogt. Men jeg havde også en fantastisk tur til Thailand, der blev krydret med en afstikker til Myanmar i ca. to timer.

Yndlingsrejseform
Jeg foretrækker at flyve til destinationen og så leje en bil, så jeg kan komme rundt og opleve noget. Men jeg kan også godt lide at cykle. Oplevelserne er mere intense, og man kan bedre suge alle indtrykkene til sig. Jeg har bl.a. udforsket Bangkok, Boston og Rom på cykel, hvilket kan varmt anbefales!

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Helikopterturen over Niagara Falls var fantastisk. Fra luften kan man virkelig se de enorme kræfter, floden former landskaberne med. Cykeltur i Bangkok og mit lille eventyr i Myanmar er andre højdepunkter.

Min helt egen drømmerejse går til
Australien! Operahuset i Sydney. De uendelige røde ørkener. Fisk i alle regnbuens farver ved Great Barrier Reef og kænguruer, der dovent hopper i horisonten foran en flammende solnedgang. Jo, Australien ligger højt på min liste!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Pernille Mikkelsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Pernille Mikkelsen

Pernille Mikkelsen
FDM travel i Odense
Telefon: 70 28 13 35
Mail: phn@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.