Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Peter Aaris Jensen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 49
Mine specialer:
Sydafrika og USA
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Peter Aaris Jensen

Peter Aaris Jensen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Hvis jeg skal være helt ærlig, kom jeg ind i rejsebranchen ved et tilfælde. Men jeg kunne lide jobbet, og jeg blev hængende. Jeg kom til FDM Travel i 1992, så det er snart blevet til mange år. Det gør mig glad at sende folk ud at rejse, og det er altid en spændende udfordring at få strikket fly, hoteller og billeje sammen, så det hele går op i en højere enhed.

Mine rejser
Selvfølgelig brænder jeg også selv for at komme rundt i verden. Men jeg vil ikke bare følge efter alle de andre rejsende. I mine øjne er det sjovere at finde på nye ruter og udforske mindre kendte rejsemål. Derfor rejser jeg gerne til det samme land igen og igen for at opleve nye og ukendte sider af det. Jeg har f.eks. været i USA mere end 40 gange, London ca. 10 gange og Lissabon omkring otte gange. Særligt den vestlige del af USA – fra Seattle og sydpå mod Los Angeles – er meget spændende og fyldt med oplevelser til adskillige rejser. Men mine rejser har også budt på spændende ture til Fjernøsten samt uforglemmelige safarioplevelser i Sydafrikas nationalparker.

Yndlingsrejseform
Her er jeg totalt ligeglad. Med rygsæk i jungle eller i limousine mod et luksushotel. Alt er prøvet, og jeg kan lide det hele. Faktisk blander jeg gerne rejseformerne i løbet af en rejse.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Der har været mange gode oplevelser. Alle mine rejser i USA står for mig som noget særligt. Det samme gør mine rejser i Vietnam, Thailand og Laos. Men hvis jeg skal trække én enkelt rejseoplevelse frem, må det blive safarierne i Sydafrika. De lune nætter under den flotteste og klareste nattehimmel, jeg nogensinde har set. Tusmørket i det tidlige daggry og lydene omkring bilen, når vi trillede over savannen. Og så var der naturligvis mødet med dyrene. At stå ansigt til ansigt med en stor hanløve eller være omringet af en elefantflok er oplevelser, man aldrig glemmer.

Min helt egen drømmerejse går til
Flere ture til Sydafrika står højt på listen. Men USA presser sig også altså på. Måske en tur til Yellowstone for at opleve bisonokserne og gejserne? Eller Midvesten måske….

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Peter Aaris Jensen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Peter Aaris Jensen

Peter Aaris Jensen
FDM travel i Viborg
Telefon: 70 28 13 49
Mail: paa@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.