Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rikke Erichsen
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 57
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar

Rikke Erichsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg blev udlært i 1995 hos FDM i Vordingborg og var derefter vikar i Slagelse og Næstved. Havde også et lille ”stop” i økonomiafdelingen i Lyngby, inden jeg begav mig ud på en ca. 15 år lang rundtur hos andre bureauer i branchen. Nu er jeg atter tilbage hos FDM, og min passion for rejsebranchen samt det at rejse har aldrig været større. Ofte sammenligner jeg mit job med dem, der lever af en sportsgren. Jeg lever også af min hobby, og jeg nyder det. Det bedste er at gøre kunderne glade og dele ud af min viden om de forskellige destinationer.

Mine rejser
Personligt rejser jeg så meget, som jeg komme af sted. Heldigvis deler min mand og mine børn min rejselyst, og gennem tiderne er det blevet til mange fantastiske ture over hele verden. Jeg har bl.a. kørt både Australien, New Zealand og Florida tyndt, men også mødet med Thailand var en stor oplevelse. Jeg har udforsket seværdigheder og nydt gadelivet i en række af verdens mest interessante storbyer, og jeg har ladet mig opvarte på adskillige krydstogter. Både i Caribien, i Middelhavet og på floderne Loire, Lot og Medi. Jeg har været rejseleder på flere krydstogter, og jeg elsker virkelig den rejseform.

Læs mere

Skriv din kommentar til Rikke Erichsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Rikke Erichsen

Rikke Erichsen
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 57
Mail: rer@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/lima-bella-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.