Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Ruddi Andersen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 43
Mine specialer:
USA, Australien, New Zealand og Thailand
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Ruddi Andersen

Ruddi Andersen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg kom til FDM-travel i 2005, men da havde jeg allerede knap 10 års erfaring fra rejsebranchen. Det var passionen for at rejse, der fik mig til at søge mod rejsebranchen, og gennem de sidste 15 år har jobbet bragt mig mange steder rundt i verden. Selv når jeg sidder på kontoret i Danmark, mærker jeg rejselivet. Jeg elsker at sammensætte individuelle rejser til mine kunder, og jeg deler hellere end gerne ud af mine egne erfaringer. Hver eneste dag får jeg lov at snakke om rejser med glade og forventningsfulde mennesker! Findes der et bedre job?

Mine rejser
USA, Australien og Thailand er blandt mine absolutte favoritter. Jeg har været i Thailand adskillige gange, og jeg nyder at ankomme til Bangkok. Bangkok kan godt være overvældende til tider, men den by har en puls, der er helt unik! Shoppingcentre ligger side om side med overdådigt dekorerede templer, og foran selv de fineste restauranter er der opstillet gadekøkkener med velduftende karryretter og friskgrillet kylling. Kontrasterne er til at få øje på i Bangkok, men det er netop dem, der gør byen så vidunderlig. Helt andre oplevelser fik jeg i Israel, Jordan og Egypten, hvor historiens vingesus synes at have udspillet sig på næsten hvert et gadehjørne.

Yndlingsrejseform
Alle! Jeg kan lide alle rejseformer.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg sad engang bag på en Harley Davidson rundt i Melbournes gader efterfulgt af en helikoptertur over klippeformationerne på Great Ocean Road. Det var en god dag! Det var også en kæmpe oplevelse at vandre gennem den smalle slugt ind mod Petra i Jorden. Først kunne jeg intet se, men pludselig åbnede bjerget sig, og klippebyen kommer til syne i al sin pragt. Jeg forstår godt, at Petra blev valgt som et verdens 7 nye vidundere. Jeg har også drukket kaffe på et hotel i Jericho ved siden af nu afdøde Yasser Arafats ”højre hånd” og hans slæng af 10 sikkerhedsvagter. Mobiltelefonerne glødede, og den ene vagt så mere alvorlig ud end ham ved siden af. Jeg indrømmer blankt, at jeg sad lidt på spidsen af stolen. Men kaffen… den var god!

Min helt egen drømmerejse går til
New Zealand! Uden tvivl!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Ruddi Andersen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Ruddi Andersen

Ruddi Andersen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 43
Mail: rja@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/provence/greoux-les-bains/odalys-residence-la-licorne-de-haute-provence-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.