Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Stine Lackovic
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 21
Mine specialer:
USA, Canada og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Stine Lackovic

Stine Lackovic - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
En dag for ca. 13 år siden fik jeg en åbenbaring, da jeg skulle booke en rejse til USA. Hvorfor var det ikke mig, der sad på den anden side af bordet? Sådan blev det, og nu sidder jeg dagligt og sender forventningsfulde rejsende til Nordamerika og Østen.

Mine rejser
Jeg vender sjældent tilbage til det samme sted igen og igen. Så skulle det da lige være Koh Lanta, som jeg er faldet pladask for. Derimod kan jeg godt lide at opleve forskellige ting. Jeg har gået på den kinesiske mur i snevejr, boet på et fedt resort på Mauritius, løbet på ski ned ad adskillige europæiske bjerge og rejst med Interrail rundt i Europa. Jeg har boet i en simpel bungalow på Zanzibar, sovet i en stenhytte i Marokkos bjerge, arbejdet som au pair hos en amerikansk familie i et år og nydt overdådig luksus på et Maharaja-palads i Jaipur. For ikke at tale om den farverige medina i Marrakech, cykelture i San Francisco og mødet med vilde bjørne i Canada. Jeg har set løvfaldet i Connecticut, holdt jul i Disney World og nydt solnedgangen over Grand Canyon. Jeg har sågar svømmet med havskildpadder og spist stegte bananer med en afrikansk høvding – og jeg er bestemt ikke mæt af rejselevet endnu!

Yndlingsrejseform
Jeg elsker at komme ud og opleve. Så det betyder mindre for mig, om det er med lokal bus på Barbados, privat bil med chauffør i Indien, camping i Skagen eller Interrail igennem Europa.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg blev gift på en strand på Tobago i solnedgangens gyldne skær. Det var et magisk øjeblik. Den lokale brandmajor skulle udføre vielsen, men han kom en halv time for sent, da han lige skulle slukke en brand først! Det var en stille ceremoni som kun omfattede os, brandmajoren og et vidne. Ingen derhjemme vidste noget, så det kom som en stor overraskelse, da vi efterfølgende sendte en mail fra Hr. og Fru Lackovic. De stod så i lufthavnen med flag og champagne, da vi kom hjem. Det var præcis, som vi havde drømt om!

Min helt egen drømmerejse går til
I mine øjne er Maldiverne toppen af eksotisk. At vågne op i en hytte på pæle omringet af vajende palmer og turkisblåt vand, det må være som at vågne op i Himlen.

Skriv din kommentar til Stine Lackovic

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Stine Lackovic

Stine Lackovic
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 21
Mail: stl@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/det-vestlige-usa/de-varme-kilder-i-pagosa-springs-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.