Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Sune Falk Mikkelstrup
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 22
Mine specialer:
USA og Canada, Østen og storbyer
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Sune Falk Mikkelstrup

Sune Falk Mikkelstrup - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid elsket at rejse! Det gælder både rygsækrejser gennem Centralamerikas jungle, kør-selv-ferier i fantastiske USA og længerevarende ophold i eksempelvis Frankrig og Canada, hvor jeg har boet. For mig er det mødet med fremmede kulturer og landskaber, der trækker, og det er denne begejstring for at rejse, jeg elsker at videregive til mine kunder. Oprindeligt var jeg korrespondent, men i dag kunne jeg ikke forestille mig at arbejde med andet end rejser. Tænk at kunne få lov at realisere andres drømme; høre om deres ønsker, binde trådene sammen og være en del deres oplevelser. Det er da fantastisk!

Mine rejser
Som barn gik rejserne rundt i Europa med telt og på vandrehjem. Senere opdagede jeg Interrail, Europas storbyer og charterferierne til Middelhavet. Men langsomt begyndte verden udenfor Europa at trække i mig. Ikke mindst fjerne, eksotiske lande som Thailand og Kina.

Men det blev i USA og Canada, at jeg for alvor tabte mit hjerte, og særligt staten New Hampshire og de tidligere Dansk Vestindiske Øer er blandt mine absolutte favoritrejsemål. En plads de deler med lande som Skotland, Irland og Italien – og så selvfølgelig Frankrig, som jeg har boet i og besøgt utallige gange.

Yndlingsrejseform
Jeg har prøvet de fleste rejseformer, og hver har de deres fordele. Men kan jeg kun vælge én, må det blive kør-selv-ferie med gode hoteller undervejs. Jeg læser meget, og jeg kan godt lide at opsøge forfatterens rødder eller besøge de steder, en bog beskriver.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Der har været mange! Jeg er fascineret af historie, og jeg føler et stærkt bånd til fortiden, hver gang jeg vandrer gennem velbevarede middelalderbyer. Højt på listen står også en fantastisk kør-selv-ferie i Californien, samt dengang jeg bestak grænsevagten mellem Burma og Thailand for at få lov at rejse ind i Burma, hvorefter to af mine venner blev væk. For ikke at tale om min rejse i Costa Ricas jungle eller dengang jeg nær havde købt et hotel på St. Croix!

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg drømmer om at leje en lejlighed i New York og bo der i et par måneder. Men Australien og New Zealand trækker også i mig.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Sune Falk Mikkelstrup

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Sune Falk Mikkelstrup

Sune Falk Mikkelstrup
FDM travel i Lyngby
Telefon: 70 28 13 22
Mail: sfm@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/rainbow-beach-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.