Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Tina Kærgaard
FDM travel i Skive
Telefon: 70 28 13 39
Mine specialer:
Australien, New Zealand, Østen og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Tina Kærgaard

Tina Kærgaard - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid været rigtig glad for at rejse, og jeg nyder at udforske nye lande. Hvis jeg ikke har rejst i et stykke tid, begynder udlængslen at røre på sig. Og så er der ikke andet at gøre, end at gå i gang med at planlægge den næste rejse. Alligevel var det ikke gået op for mig, at jeg naturligvis skulle arbejde i rejsebranchen, før jeg faldt over jobannoncen ved et tilfælde. Nu har jeg været ansat siden 2008, og jeg føler mig privilegeret over at arbejde med noget, som jeg også har en stor personlig interesse for. Derfor vil jeg uden tvivl blive i branchen i mange år fremover.

Mine rejser
Lige inden jeg startede hos FDM Travel, arbejdede jeg 9 måneder i Australien. Det gav mange muligheder for at rejste rundt og opleve landet. Jeg har sidenhen besøgt Australien endnu en gang, så det land kender jeg særdeles godt. Men jeg har også været på rundrejse i bl.a. Indien, Kina, Thailand og USA.

Som barn og ung rejste jeg rigtig meget med min familie på storbyferier og charterferier i Europa, og for nylig var jeg på krydstogt for første gang i mit liv. Krydstogtet viste mig en helt ny rejseform, som jeg straks blev meget begejstret for. Det er en spændende og meget komfortabel måde at opleve rigtig mange forskellige steder på. Undervejs besøgte vi bl.a. de futuristiske storbyer Dubai og Abu Dhabi, men vi lagde også til ved Fujairah samt i eksotiske Oman.

Yndlingsrejseform
Jeg har ikke nogen bestemt yndlingsrejseform. Jeg har prøvet mange forskellige former og synes, at alle rejseformer har sine fordele. Jeg er meget til natur og drømmer f.eks. om at komme på trekking i Himalaya. Men jeg kunne også nemt fristes af et luksuskrydstogt eller 14 dages afslapning på de smukke strande i Thailand.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Alle mine rejser har været fantastiske på hver deres måde. Jeg har dog tabt mit hjerte til Australien, og mine 9 måneder i landet var uden tvivl min bedste rejseoplevelse. Jeg er dybt fascineret af landets størrelse, natur og mangfoldighed. Men det er først og fremmest den imødekommende befolkning, der lokker mig derned igen og igen. Jeg bliver nok aldrig færdig med at rejse i Australien – og det gør bestemt ikke noget!

Min helt egen drømmerejse går til...
Jeg har rigtig mange drømmerejser på listen. Men de lande som pt. trækker mest i mig er Nepal, New Zealand og Canada.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Tina Kærgaard

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Tina Kærgaard

Tina Kærgaard
FDM travel i Skive
Telefon: 70 28 13 39
Mail: tik@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.