Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Medlem siden: 4. jan. 2009
Hjemby: Kværndrup
Antal rejsetips: 2

Samlet bedømt af 14 personer
Skriv din kommentar Skriv dit rejsetip Se alle rejsetips
Tommy Dalnæs

Tommy Dalnæs rejsetips

"Hej - Jeg hedder Tommy Dalnæs og er 60 år. - Jeg har flere livslange hobbyer, som omfatter, rejser og vandreture i bl.a. Skotland, Irland og Sverige, hvor naturen og de bjergrige områder er de foretrukne.

I DK nyder jeg også naturen på ture rundt omkring. Jeg fotograferer og maler billeder, er amatørornitolog, læser meget og hører megen musik, helst blues, rock og heavy-metal, men også folkemusik, især keltisk.

Men ikke mindst har jeg i de sidste ca. 5 år, drevet min egen hjemmeside, med natur og rejsebeskrivelser, gallerier og et omfattende fotomateriale (2700 foto´s), tillige med utroligt meget materiale om historiske begivenheder, tilknyttet især Skotland og første og anden verdenskrig. Men der er også beskrivelser af rejser til Bl.a. Tjekkoslovakiet, USA, Holland, Warzawa osv. - Siden om Tjekkoslovakiet/Prag omfatter 423 fotos og en beskrivelse af landets historie under 2. Verdenskrig, med utroligt mange historiske enkeltheder om begivenheder og menneskeskæbner. - Se mere om mig og mine mange hobbyer og projekter på min hjemmeside, som du finder her: www.dalnaes.dk. Venlig hilsen

" - Tommy Dalnæs

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Tommy Dalnæs

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.