Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Vicki Ellehage
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 73
Mine specialer:
Disney, storbyferier og USA
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Vicki Ellehage

Vicki Ellehage - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg elsker at rejse! Bare tanken om at komme ud og blive fyldt op med nye oplevelser får det til at gibbe i mig. Jeg har været hos FDM-Travel siden 1998 – og alligevel er dagene aldrig ens. Jeg møder en masse nye mennesker, der deler deres rejsedrømme med mig. Men det er også sjovt, når tidligere kunder vender tilbage med nye rejseplaner. Det betyder jo, at deres tidligere rejser har været en succes, og det kan man da kun blive i godt humør af at få at vide!

Mine rejser
Disneyland Paris er absolut en af mine favoritter. Jeg er selv mor til to og har været i Disneyland mange gange med min børn. Så jeg har set, hvilken glæde det lille eventyrland giver dem – og mig selv for den sags skyld. Disneyland gør noget ved én. Man bliver som et lille barn igen.

Læs mere
Yndlingsrejseform
Jeg er meget til krydstogter og kør-selv-ferier. Men jeg er altid åben for at prøve nye rejseformer. Jeg planlægger min rejse grundigt hjemmefra. Så ved jeg, at jeg ikke går glip af noget.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
På Bahamas svømmede jeg med delfiner. Det var en fantastisk oplevelse at komme så tæt på de intelligente dyr, der var mindst lige så nysgerrig, som jeg var.

På en anden rejse gik jeg langs stranden på den thailandske tropeø Koh Phi Phi, hvor jeg fandt de mest fantastiske konkylier. Den slags man kun tror findes langt ude i havet. Børnene var helt vilde med dem og brugte dem til at lave smukke sandslotte.

Min helt egen drømmerejse går til
Australien og Sydafrika ligger højt på min liste. Tænk at trille ud på savannen i det tidlige morgengry på udkig efter løver og elefanter!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Vicki Ellehage

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt FDM travel rejsespecialist Vicki Ellehage

Vicki Ellehage
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 73
Mail: vic@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/fyrstelig-forkaelelse-i-budapest-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.