Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Frankrig

Rejser til Alperne

Rejser du til Alperne vil du opleve en af de mest varierede og smukke regioner i Frankrig. De franske alper er både til aktiv ferie og ikke mindst til en familieferie med børnene. Tag på kør-selv-ferie og bo i en af vores mange ferieboliger, som vores Frankrig-specialister har udvalgt. Bestil jeres næste ferie til Alperne her.

Frisk luft, sollys og pragtfulde bjergtoppe i Alperne

Rejs til Alperne

Rejs til Alperne
I Alperne åbner du dit vindue om morgenen, indånder den friske bjergluft og nyder udsigten til de pragtfulde bjergtoppe. Se, det er den perfekte start på en ny og afslappende feriedag! Rejser du til Alperne vil du også opleve en af de mest varierede regioner i Frankrig.

I Alperne finder du svimlende slugter, floder, marker med græssende køer og vilde blomster samt de skønneste små landsbyer med romanske kirker. En ferie i de franske alper er samtidig en børnevenlig form for ferie, da børnene ofte kan løbe frit omkring i de alpebyer, der er bilfrie. I Alperne er sommerdagene normalt solrige og varme.

Her oppe i højderne mod grænsen til Schweiz og Italien bliver temperaturen aldrig uudholdelig og aftenerne og nætterne er samtidig afsvalende kølige.

Tager du fx på kør-selv-ferie til de franske Alper og bestiller en af vores udvalgte ferieboliger, så er du sikret en dejlig rejse til det naturskønne hjørne af Frankrig.
Tag på aktiv ferie i Alperne

Aktiv ferie i Alperne

Om sommeren er Alperne det ideelle sted for dig, der gerne rejser efter aktiv ferie. I Alperne kan du fx tage liften op og vandre i sneen ned ad pisterne og du kan klatre eller bestige bjerge – med eller uden guide. Du kan også paraglide, skyde med bue og pil, leje mountainbikes og spille golf og minigolf.

Måske har du mere lyst til blot at bade i poolen ved din feriebolig eller hvad med at riverrafte ned ad en brusende flod? I Alperne kan du også besøge de lokale osterier, der producerer oste specielt beregnet til ostefondue, der sammen med ”pierrade” (små kødstykker stegt på en varm sten) er en af de mest populære retter på restauranterne.
Udsigt fra Evians

Evian-les-Bains - en hyggelig kurby i Alperne

Det milde klima ved Lac Leman-søen i Alperne har igennem årtier gjort det til et yndet opholdssted for turister. Rejser du til Evian-les-Bains møder du en hyggelig kurby, som også er kendt for sit dejlige kildevand fra Alperne. 

I Evian-les-Bains kan du slentre ad søpromenaden, tage færgen til Lausanne du Schweiz, handle i de mondæne forretninger eller få en kurbehandling.

Bjergene er et yndet udflugtsmål, og der er ikke noget bedre end at pakke vandretasken, tage vandreskoene på og nyde den friske bjergluft og den skønne udsigt. På søen kan du dyrke alle former for vandsport, bade eller opdage den hyggelige lystbådehavn med 800 pladser. Om aftenen er der masser af liv med et hav af restauranter og barer i Evian-les-Bains. Har du lyst, kan du også spille roulette eller blackjack i kasinoet.
Kirken Saint-Pierre i Argentière

Argentière

Rejser du til Argentière finder du en rigtig alpeby med en dejlig hovedgade med hyggelige restauranter, caféer og forretninger. Vil du opleve mere, har du fx kun 8 km til Chamonix.
 

St. Jean-d’Arves

St. Jean-d’Arves er en hyggelig, lille landsby i Alperne med både forretninger restauranter. Her er virkelig gode muligheder for en aktiv ferie, da du kan spille tennis, køre på mountainbike, skyde med bue og pil, ride, fiske, vandre i bjergene eller benytte den offentlige udendørs opvarmede swimmingpool. Rejser du til St. Jean-d’Arves har du også mulighed for at besøge osteriet, hvor man fremstiller den lokale ost Beaufort.
St. François Longchamp

St. François Longchamp

St. François Longchamp er om sommeren et eldorado for dig, der elsker aktiv ferie. Her finder du ridecenter, boulebaner, tennisbaner, bueskydning, minigolf, bordtennis, badminton, volleyball og meget mere. Rejser du efter aktiv ferie i Alperne har du naturligvis også mulighed for at vandre i bjergene, leje mountainbikes, kanoer og kajakker, dyrke bjergbestigning og paragliding eller fiske i floden.
 

Valloire

Valloire er en hyggelig, lille landsby i Alperne og det perfekte sted for en aktiv ferie i skøn natur. Prøv fx bjergbestigning, paraglidning, bueskydning, lej mountainbikes, heste eller kanoer eller sving dig i træerne på den store aktivitetsbane. Tag en lang travetur i bjergene, en tur i motionscentret eller en svømmetur. I Valloire er finder du naturligvis også alle slags forretninger, caféer og restauranter.
 

Valmorel

Valmorel ligger skønt i en af Savojens smukkeste dale i Alperne. I landsbyens gågader er der restauranter, caféer og delikatesseforretninger. Her ånder fred og ro, selv når du rejser hertil i højsæsonen.

I Valmorel finder du aktivitetsmuligheder som bueskydning, badminton, tennis, volleyball, bordtennis og minigolf. Desuden er der jazzgymnastik og aerobics, eller du kan tage svævebanerne op i højderne for at vandre en tur i sneen. Du har naturligvis også mulighed for at leje mountainbikes.

Turistkontoret organiserer kurser i bl.a. sportsaktiviteter som mountainbiking og tennis.

Start nu! Det er let at bestille din feriebolig til kør-selv-ferien til Alperne

Se liste med alle ferieboliger i Alperne
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/underholdning/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.