Fakta

 • Strand 2 km (sø)
  Strand
  2 km (sø)
 • Centrum 2 km
  Centrum
  2 km
 • Indkøb 500 m
  Indkøb
  500 m
 • Hund Tilladt
  Hund
  Tilladt
 • Golf 5 km
  Golf
  5 km
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool
  Udendørs swimmingpool
 • Børnepool
  Børnepool
 • Hamburg 1.035 km
  Hamburg
  1.035 km
 • Lufthavn Lyon 195 km
  Lufthavn
  Lyon 195 km
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Billard
  Billard
 • TV på værelset
  TV på værelset
 • Køkkenniche
  Køkkenniche
 • Fitnessrum Mindre
  Fitnessrum
  Mindre
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse
 • Familieferie
  Familieferie
 • Vandreture
  Vandreture
 • Legeplads
  Legeplads

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Odalys Résidence Les Chalets d'Evian, Alperne

Pragtfuld udsigt over søen i Evian

Feriestedet ligger i højderne over Evian og har en pragtfuld udsigt over Lac Leman, hvor I kan bade og dyrke alle former for vandsport. I bjergene kan I trave, cykle og riverrafte.

I hyggelig kurby

Det milde klima ved Lac Leman-søen har igennem årtier gjort det til et yndet opholdssted for turister. Evian-les-Bains er en utrolig hyggelig kurby, hvor I kan slentre ad søpromenaden, tage færgen til Lausanne i Schweiz, handle i de mondæne forretninger eller få en kurbehandling.

Bjergene er et yndet udflugtsmål, og der er ikke noget bedre end at tage tursækken på ryggen, traveskoene på og nyde den friske bjergluft og den skønne udsigt. På søen kan I dyrke alle former for vandsport, bade eller opdage den hyggelige lystbådehavn med 800 pladser.

Om aftenen er der masser af liv med et hav af restauranter og barer, og er lysten til det, kan I spille roulette eller blackjack i kasinoet.

Les Chalets d'Evian er pragtfuldt beliggende i højderne over Evian nær søen Lac Leman, hvor I kan bade og dyrke alle former for vandsport.

I nærheden er der mulighed for at dyrke utallige former for sport såsom surfing, sejlsport, golf og minigolf, tennis, ridning og boule. I kan også riverrafte og dyrke parapente blot 15 min. kørsel fra stedet. Der er ti min. gang til gratis skinnebus ned til byen. 

Les Chalets d'Evian består af 44 lejligheder og 19 châlets med hver tre lejligheder bygget i alpestil i træ, og her er swimmingpool (7 x 12 m), lille fitnesscenter, sauna og billard (mod betaling),legeplads,  bordtennis, boulebane og møntvaskeri. Lejlighederne kan bestilles med delvis udsigt over søen.

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

 • 20% rabat på minimum 2 uger.

Priseksempler (i udvalgte perioder)

2-værelses lejlighed

Lejlighederne er i en eller to etager og har opholdsrum med sovesofa (1,80 m), køkkenniche med bl.a. mini- eller mikroovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine, tv samt badeværelse. Soveværelse med grand-lit og ekstra soveplads. Balkon eller terrasse med havemøbler. 31-35 m2. 4-5 personer.

2-værelses lejlighed mod søen

Lejlighederne er i en eller to etager og har opholdsrum med sovesofa (1,80 m),  køkkenniche med bl.a. mini- eller mikroovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine, tv samt badeværelse. Soveværelse med grand-lit og ekstra soveplads. Balkon eller terrasse med havemøbler. Lejligheden vender mod søen. 31-35 m2. 4-5 personer.

3-værelses lejlighed i chalet

Boligerne er i en eller to etager og har opholdsrum med sovesofa (1,80 m), køkkenniche med bl.a. mini- eller mikroovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine, tv samt badeværelse. To soveværelser med hver en grand-lit eller to senge. Terrasse eller balkon med havemøbler. 50-53 m2. 6 personer.

3-værelses lejlighed i chalet mod søen

Boligerne er i en eller to etager og har opholdsrum med sovesofa (1,80 m), køkkenniche med bl.a. mini- eller mikroovn, keramisk kogeplade og opvaskemaskine, tv samt badeværelse. To soveværelser med hver en grand-lit eller to senge. Terrasse eller balkon med havemøbler. Lejligheden vender mod søen. 50-53 m2. 6 personer.

Noter

Prisen inkluderer:

Linned. El. Varme. Tv.

Skal betales på stedet:

Depositum 300 €, returneres ca. 8 dage efter afrejse. Turistafgift.

Eventuelle ekstra udgifter:

Håndklæder medbringes eller lejes 7 € pr. person pr. uge - bestilles. Slutrengøring foretages af lejer eller 58 € bestilles. Wifi 20 € per uge, maks 2 enheder. Hund 50 € pr. ophold (maks. 1) - skal meddeles. Barneseng/højstol/badekar 25 € pr.ophold - bestilles. Sauna per person 5 € /30 min.

Bemærkninger:

Køkken SKAL rengøres af lejer, uanset om slutrengøring er inkluderet, ellers skal der betales. Opvaskemaskine, skraldespand i køkken og bad skal tømmes, ellers skal der betales for det.

Start nu! Det er let at bestille Les Chalets d'Evian


Ugelejemål lørdag - lørdag i perioden 1. juli - 23. september 2017, ellers minimum ophold på 4 nætter.

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: AGVAHAEV

Chalet
Chalet
Lejlighed
Lejlighed
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.