Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Colmar

4 dejlige dage i Colmar
Rejsetips indsendt af:
Niels Olesen
Næstved
2. okt. 2010

4 dejlige dage i Colmar

Skønne Colmar

Vores første tur til Alsace

Det var en fantastisk oplevelse at besøge Colmar i Alsace. Vi havde bestil FDM's 3 dages miniferie og tilkøbt en ekstra overnatning på Bristol hotel. Arrangemente var en meget fin oplevelse især gourmemenuen, hvor hotellet tilbød en speciel vinmenu der passede til maden var rigtig rigtig lækker.

Hotelpersonalet var venlige og hjælpsomme, værelser pæne med skønne baderumsfaciliteter og daglig skift af håndklæder mm.
Hotellet har en lille wellness afd. som vi benyttede især hammambad og sauna. Vær forberet på, at man kan møde gælster der ikke bærer badetøj!

Colmar og især den gamle bydel med de skønne gamle huse malet i forskellige farver og pyntet med begonier er en oplevelse. Butikker med Alsaciske specialiter bør smages. Der er mange restauranter for enhver smag og pengepung. Der er meget at kigge på i byen kirker, museer og især Museet Unterlinden, et gammet nonnekloster hvor man skal se altertavlen fra Issenheim

I miniferien indgik en vinsmagning i een af byens vingårde, hvor vi blev hjerteligt modtaget fik en rundvisning i vinkælderen og fik fortalt lidt om vingådens historie. Der blev fortalt og smagt på diverse vine som vi ligeledes havde mulighed for at købe.

Et besøg på borgen Koningshof er absolut et must og turen giver ligedes mulighed for et kig på vinruten. Et uoligt flot skue ud over vinmarkerne.

Vi ville besøge et osteri, hvor de producerede Munsterosten, det lykkedes os ikke at finde det, men uanset fik vi en dejligt tur op i området Petite Balon. Vi kunne se at efteråret var på vej skoven var ved at blive gullig. Næsten oppe ved toppen besøge vi en lille cafe/ restaurant, der på opfordring serverede brød og små ostebidder. I Munster fik vi se 6 storke der sad i reder på et at byens tage.

Dette var vores første besøg i Alsace og forhåbentlig ikke den sidste., da vi ikke nåede at se hele vinruten - så vi har noget tilgode.

En stor tak til FDM for et flot arrangement
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace


Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.