Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Colmar

Idyliske Colmar i Alsace
Rejsetips indsendt af:
Lone Hald
Randers
9. sept. 2010

Idyliske Colmar i Alsace

Colmar i Alsace vil vi varmt anbefale, foråret er så dejlig, og se tulipantræerne storblomstre og alting er sprunget ud. Det giver lige lidt energi at få et forskud på det danske forår.

Kør den smukke tur til Ridderborgen på Haut-Koenigsbourg, det er helt fantastisk. Samme dag kan man roligt sætte et par timer til side for at opleve den imponerende Ørneparken i Kintzheim Stop engang ved Sluserne, hvor store tankere eller private yachts passerer, bassinet er fyldt på utrolig kort tid. Tag jer god tid til at besøge vingårdene og opleve naturen i omegnen. De har virkelig fremragende hvide vine og cremant de alsace en skøn sprudlende vin. De små byer i omegnen er simpelthen så hyggelige, og så er der altid en hyggelig cafe, hvor man kan få en haps-bid Quiche Lorraine er et must at bestille. Petite Venise eller deres Michelin restaurant i Colmar er værd at komme på, sammen med mange andre spisesteder med autentiske franske køkkener eller mandens favorit et steak house. Colmar har det hele. ;O)

Kommentarer til rejsetips om Colmar

Colmar - Ja tak

10/09 2010 Jens Peter Lindholt
Jeg var der i marts 2010 og tager tilbage i marts 2011, aldrig har jeg set så køn og idylerisk by fyldt med de mest hyggelige cafeer overalt i Petit Venise. . Næste gang skal vi have borgen Haut-Konigsbourg med samt et vinslot (Domaine Engel) Vi er i firmaet arrangør af en årlig rejse til Basel i Schweiz og er begyndt at tage ophold i Colmar som ligger en lille times kørsel derfra. Der var stor opbakning til gentagelse af at opholdet skal være i Colmar efter flere års ophold i Freiburg i Tyskland.... Jens Peter Lindholt, Randers
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace


Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.