Fakta

 • Hamburg ca. 775 km
  Hamburg
  ca. 775 km
 • Lufthavn Basel ca. 80 km
  Lufthavn
  Basel ca. 80 km
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Livsnyder
 • Parferie
  Parferie
 • Cykel/mountainbiketure
  Cykel/mountainbiketure

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cykeltur med 1 dags afslapning, 4 dage/5 nætter

Cykeltur 3 dage og 1 fridag/5 nætter, Alsace

Tag på en skøn 4-dages cykelferie i la Vallée de Kaysersberg i Alsace; I bor på små charmerende hoteller med masser af blomster, og efter dagens cykeltur på mellem 40-60 km i Alsaces smukke natur med skov, bjerge og vinmarker venter et veldækket bord og en lækker middag. I cykler 3 dage og holder en fridag, hvor I kan udforske på egen hånd.
3.482 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter inkl. arrangement.

Information om Cykeltur 3 dage og 1 fridag/5 nætter

Kaysersberg
Kaysersberg
OBS: Kaysersberg er netop blevet udnævnt til "Village Preferred des Francais 2017" (best anbefalede franske "lille by" i 2017). Besøg byen i juli eller august.

Turene foregår ad velafmærkede stier og kræver blot evnen og lysten til at cykle samt en god form. Hver aften venter en ny restaurant - godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskel, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag efter morgenmad bliver I transporteret tilbage til bilen.

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, og det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne.
Enten den første eller den sidste dag efter morgenmaden er resten af dagen fri til på egen hånd at besøge fx vinbønder, hyggelige landsbyer efter eget valg eller Colmar enten på cykel eller i egen bil.


En af aftenerne på cykelturen er middagen ikke inkluderet, I finder selv en restaurant, der passer jer - hotellet hjælper gerne med råd og vejledning. Drikkevarer er ikke inkluderet.
 • 3 dages cykling
 • 5 x overnatning med morgenmad
 • 3 x frokostkurv og 3 x middag
 • 1 x fridag, hvor I selv sørger for frokost og middag
 • Kort (1:25.000)
 • Bagagetransport (maks. ca. 20 kg pr. person).
 • Cykelturene foregår gennem vinmarker, dagsetapen er på 30-60 km, og der er en højdeforskel på 300 m.
 • Evt. transport til/fra banegården i Colmar på ankomst- og afrejsedagen, eller hvis I er i bil transport tilbage til det første hotel.
 • Tidspunkt afhænger dog af, hvornår det passer hotellet, da det er små hoteller med begrænset personale.


OBS: Cykel kan lejes senest 14 dage før ankomst med angivelse af antal dage, normal eller e-bike, samt person-højde. Priser fra 60 € pr. cykel i 3 dage. Cykelleje afregnes lokalt og kontant (ikke kreditkort)!

Enkeltværelse

Enkeltværelse, cykeltur 3 dage

Dobbeltværelse

Værelse med to senge, tv og badeværelse.

3-sengsværelse

Værelse med to senge og ekstra opredning, tv og badeværelse.

Noter

Eventuelle ekstra udgifter:

Cykel/elcykel kan lejes. Skal bestilles senest 14 dage før ankomst. Cyklen er en allroundcykel (mellemting mellem mountainbike og en citybike) med flere gear.

Start nu! Det er let at bestille Cykeltur 3 dage og 1 fridag/5 nætter


Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter inkl. arrangement.

Fri ankomstdag og 5 nætter.

Bestil også på telefon: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HSXBCYRE

Denne side er udskrevet d. 23. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/grand-west-sands-resort-villas-phuket.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.