Fakta

 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Livsnyder
 • Parferie
  Parferie
 • Cykel/mountainbiketure
  Cykel/mountainbiketure

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cykeltur i Alsace, 3 dage/4 nætter

Cykeltur, 3 dage/4 nætter, Alsace

Tag på en skøn 3-dages cykelferie i la Vallée de Kaysersberg i Alsace; I bor på små charmerende hoteller med masser af blomster, og efter dagens cykeltur på mellem 30-60 km i Alsaces smukke natur med skov, bjerge og vinmarker venter et veldækket bord og en lækker middag.
3.032 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter inkl. arrangement.

OBS: Kaysersberg er netop blevet udnævnt til "Village Preferred des Francais 2017" (best anbefalede franske "lille by" i 2017). Besøg byen i juli eller august.

Turene foregår ad velafmærkede stier og kræver blot evnen og lysten til at cykle samt en god form. Hver aften venter en ny restaurant - godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskel, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, og det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne.

En af aftenerne er middagen ikke inkluderet, I finder selv en restaurant, der passer jer - hotellet hjælper gerne med råd og vejledning. Drikkevarer er ikke inkluderet.
 • 3 dages cykling
 • 4 x overnatning med morgenmad
 • 3 x frokostkurv, 3 x middag
 • Kort (1:25.000)
 • Bagagetransport (maks ca. 20 kg pr. person).
 • Cykelturene foregår gennem vinmarker, dagsetapen er på 30-60 km, og der er en højdeforskel på 300 m.
 • Evt. transport til/fra banegården i Colmar på ankomst- og afrejsedagen, eller hvis I er i bil transport tilbage til det første hotel. Tidspunkt afhænger dog af, hvornår det passer hotellet, da det er små hoteller med begrænset personale.

OBS: Cykel kan lejes senest 14 dage før ankomst med angivelse af antal dage, normal eller e-bike, samt person-højde. Priser fra 60 € pr. cykel i 3 dage. Cykelleje afregnes lokalt og kontant (ikke kreditkort)!

Værelsestyper

Enkeltværelse

Værelse med en seng, tv og badeværelse.

Dobbeltværelse

Værelse med to dobbeltseng eller to senge, tv og badeværelse.

3-sengsværelse

Værelse med dobbeltseng eller to senge og ekstra opredning, tv og badeværelse.

Noter

Rabatter:

Barn 0-2 år gratis i forældrenes værelse.

Prisen inkluderer:

Se beskrivelse.

Eventuelle ekstra udgifter:

Cykel kan lejes fra 15-25 € pr. dag. Skal bestilles senest 14 dage før ankomst. Cyklen er en allroundcykel (mellemting mellem mountainbike og en citybike) med flere gear.

Start nu! Det er let at bestille cykeltur-3-dage/4-naetter


Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter inkl. arrangement.

Fri ankomstdag og 4 nætter.

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HSXBCYBA


 

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.