Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Eguisheim

Super hyggelig campingplads i Eguisheim
Rejsetips indsendt af:
Sønderborg
27. juni 2013

Super hyggelig campingplads i Eguisheim

Camping les Trois Chateaux ligger op til vinmarkerne i udkanten af byen. Pladserne er ret små så en mover er næsten nødvendig for at få vognen på plads.
Kom i god tid, da pladsen hurtigt er fyldt op. Pladsen har hvad en voksen familie har brug for. Nogle af standpladserne har fin udsigt til bjergene og vinmarkerne. Storkene spankulerer ofte rundt på pladsen. Byen er meget hyggelig at slentre rundt i. Colmar ligger tæt på og er et besøg værd.

Overnatninger
Camping

Kommentarer til rejsetippet om Eguisheim

Storkepension

20/08 2013 Jens E. Buur
Når Storkene går rundt på pladsen er det fordi der er et storkehospital storkepension i byen, det kan besøges. Storkene er så tamme at man skal vogte sin aftensmad, vores laks som skulle spises med en kold alsasvin blev stjålet fra fadet i et ubevogtet øjeblik. De 3 "slotte = ruiner der kan ses på bjergkammen kan nås med en fantastisk vandretur. Øst for byen er der flade vinmarker hvor vinbønderne sælger direkte fra deres kældre. Læg også mærke til husene på vej fra campingpladsen ind til Byen. Ingen forhaver er for små til at der kan klemmes 2 eller 3 vinstokke ind.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace


Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/shopping-paa-broadway.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.