Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alsace

Læs mere om rejser til Alsace

Rejsetips af samme forfatter

  • Perfekt storbyferie

    (Bedømt af 3 personer)
    17.04.10: Jan Knudsen
    Mine rejsetips handler om storbyferie. 3 hele dage - 4 overnatninger i hhv. Rom, Paris og Barcelona - hvor vi virkelig fik en masse spændende oplevelser.
    Læs hele rejsetippet
Udsigt over vinmarker til Haut-Koenigsbourg
Rejsetips indsendt af:
Jan Knudsen
Kokkedal
31. aug. 2010

Kør-selv miniferie til Alsace

Mit rejsetip handler om vores miniferie i Colmar med ture rundt på vinruten i Alsace
Udsigt fra værelset på hotellet
Udsigt fra værelset på hotellet

Hotellet vi boede på

Hotellet - Best Western Grand Hotel Bristol - vi boede på, 3 nætter med morgenmad, var lækkert, centralt beliggende på en flot plads lige ved "La Gare du Colmar". Vi fik en velkomstdrink og spiste første aften en 3 retters menu i Brasseriet og tredje aften en 4 retters menu i gourmetrestauranten, der er med i Michelin 2010 - vi blev ikke lige klar over hvor mange stjerne, men alligevel........ Det var rigtig lækkert i gourmetrestauranten, men enormt fornemt. Så har vi prøvet det, og det var jo ovenud dejligt og med i prisen for turen. I det hele en absolut favorabel pris for FDM medlemmer har vi kunnet regne ud! Vi kan kun anbefale en sådan tur gennem FDM.
Bybillede fra Colmar
Bybillede fra Colmar

Vinsmagning

Med i prisen var vi også til vinsmagning hos en vinbonde i Colmar, hvor vi købte et par flasker med hjem. Efter vi kom hjem, har vi kigget lidt rundt, og fundet ud af, at vi skulle have fyldt bilen op med flasker fra Alsace! Så ergo vi må snart en tur der ned igen - nu har vi jo så adressen på vinbonden!!
Billede fra vinruten
Billede fra vinruten

Benzinmangel

Vi har oplevet en masse - nåede vinruten igennem. Skal vi sige noget, kunne vi have brugt en dag mere! Og - så skal man lige i Frankrig være meget obs. på at have benzin nok på "dytten", da ikke alle tankstationer virker!! Vi var på vinruten syd-på ved at komme noget på den, da vi var ved at løbe tør. Ved en tankstation var der skilt om lukning til kl. 13, da klokken var 13:30, så her kunne vi og en tysk dame ikke få fyldt på. Den tyske dame var da nærmere bunden end os, så det var bare surt! Herefter besøgte vi to tankstationer kun til kort, uden manuel betjening, hvor standerne ikke ville tage vore VISA kort!! Heldigvis kom vi ved nr. to tankstation i snak med en flink engelsk-talende franskmand, som var os behjælpelig med at låne sit kort mod kontant betaling, så her var vi virkelig heldige, for ellers var vi løbet tør. Da vi dagen efter forsøgte os i Colmar, var der ganske vist betjening, men standerne virkede ikke, så andre - selv franskmænd - kunne altså heller ikke få tanket op der. Da måtte vi efter anvisning fra receptionen på hotellet, vente med at tanke op til vi kom ad motorvejen halvvejs mellem Colmar og Strasbourg. Det var så også fint nok for os, da vi den dag tilfældigvis havde planlagt at skulle nord-på ad vinruten. Men, sikke et cirkus!! Pudsigt nok, har et par af vore venner tidligere oplevet det samme på vinruten.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace

Hoteller og aktive ture i Alsace
Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/marina-luz.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.