Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alsace

Læs mere om rejser til Alsace

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Fredericia
23. juli 2011

Oplevelser Alsace i dårligt vejr

Vi har lige været en uge i Alsace, hvor vi boede på Campingplads i Obernai.
På forhånd vidste vi, at det ikke blev en solskinsferie, men der er mange oplevelsestilbud i Alsace.
Vi kørte vinruten, som er en usandsynlig smuk tur, og undervejs gjorde vi holdt og nød udsigten over det smukke bjerglandskab.
Ved Keintzheim ligger en ørne park og en abepark, og vi kan varmt anbefale begge dele. I ørneparken var der et fantastisk flot show, og efterfølgende kunne vi se fuglene. I abeparken fik vi udleveret popkorn, som vi så kunne give til aberne, og de sad så de tog det fra vores hånd.
Vores tur til Strassburg var også en succes. Det er en dejlig by med en rigtig god atmosfære. Vi tog med en båd, så vi kom rundt om byen, hvor der blev fortalt megen historie om byen. Turen gik også forbi Europaparlemenet og Menneskerettighedsdomstolen. Vi sluttede af i bymidten, hvor vi så den imponerende Catedral, og det kostede ikke engang penge.

I Barr på vinruten fandt vi en Winstub, hvor vi forinden havde besluttet, at vi ville skage en af deres egnsrettet, som består af 2 forskellig pølser, 2 forskellig slags kød, en form for surkål og et par kartoftler. Vi endte med at tage dagens ret, hvor der også var en forret, der bestod af en pandekagebund med ost og bacon på. Vi fik forret, hovedret, isdessert og en cappucino, samt ½ l vin, og alt dette fik vi for 33 euro plus drikkepenge for 2 personer. Prisen var så lav, fordi det var dagens ret, men det viser igen, at ser vi os som turister godt for, så er der penge at hente.

Alsace er et smukt og frodigt område, og vi mødte kun venlige mennesker.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace

Hoteller og aktive ture i Alsace
Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.