Fakta

 • Centrum
  Centrum
 • Afstand til Hamburg 705 km
  Afstand til
  Hamburg 705 km
 • Lufthavn Strasbourg 15 km
  Lufthavn
  Strasbourg 15 km

Læs mere om

Citadines Residence Kléber, Strasbourg, Alsace

De bedste oplevelser i Alsace

Gode lejligheder perfekt beliggende lige i centrum af Strasbourg. Her er reception, møntvaskeri, garageanlæg og morgenmadsrestaurant.

I centrum af Strasbourg

Citadines Kléber
Citadines Kléber er et dejligt lejlighedshotel perfekt beliggende på rue du Jeu des Enfants i centrum af Strasbourg, lige ved byens store gågadeområde.

Alle lejligheder er nyrenoverede og har opholdsrum med telefon, kabel-tv, stereoanlæg, gratis ADSL-forbindelse og to sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn samt badeværelse.

Her er reception, møntvaskeri, garageanlæg og morgenmadsrestaurant.

Strasbourg
Strasbourg er en urgammel by, der stammer helt tilbage fra Romertiden, hvor Kejser Augustus grundlagde byen under navnet Argentoratum. Herefter førte byen et stille liv, indtil den berømte Strasbourg-ed blev afgivet i 841. I det 15. århundrede blev Strasbourg en vigtig by for trykning efter, at Gutenberg havde tilbragt en del år i byen.

Strasbourg er en af Nordøstfrankrigs smukkeste byer med en hyggelig, gammel bykerne med maleriske bindingsværkshuse, den romantiske bydel "petite France" og de mange vinstuer langs kanalerne. Byens vartegn er den gotiske katedral fra 1439 i lyserød sandsten, der med sit karakteristiske tårn kan ses fra lang afstand.

Hele byens historiske bykerne er erklæret en del af UNESCO's Verdenskulturarv. Derudover huser Strasbourg også Europarådet, Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og den franske forvaltningsskole ENA.
 

Værd at opleve

Alsace med mange spændende, mindre og større byer, borge, slotte, vingårde med vinsmagning og salg
Route du Vin fra Marlenheim vest for Strasbourg til Thann nær Mulhouse

Palais de Rohan med de tre museer; Musée archéologique, Musée des Arts décoratifs og Musée des Beaux-arts

Priseksempler (i udvalgte perioder)

Start nu! Det er let at bestille Citadines - Residence Kléber


 Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
 

Denne side er udskrevet d. 25. juli 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.