Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den franske Riviera

 • Filmstjerner i Cannes i maj under filmfestivalen

  Bookingassistent
  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.13: Ditte Mikkelsen
  Der er altid dejligt på Den franske Riviera – smid nogle filmstjerne oveni - så bliver det lige en tand bedre.

  Nogle af dem der går rygter om burde dukke op i år er:
  Ryan Gosling, James Franco, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Eva Mendes, Justin Timberlake, Audrey Tautou, Robert Redford, Emma Watson og Orlando Bloom.
  Se hele rejsetippet
 • Bade og Storbyferíe i et:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  16.03.13: Gitte Gregersen
  Jeg havde en super ferie til Nice sidste år. En fantastisk by, hvor der både er mulighed for at slappe af ved stranden men derudover er der også rigtig god shopping og fantastisk hyggelige restauranter.
  Se hele rejsetippet
 • Fin sydfransk middelhavscamping

  (Bedømt af 5 personer)
  16.08.12: Jørgen Heidemann
  Sommer 1967 ville vi som nygifte prøve at telte i Sydfrankrig. Dengang havde FDM nogle hefter med udvalgte ruter og forslag til campingpladser. Vi faldt for en rute, der bragte os til Côte d-Azur hvor Camp du Domaine ved le Lavandou var anbefalet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Den franske Riviera

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Bliv togpendler på Rivieraen

Ditte Mikkelsen

Det er helt perfekt at bruge kystbanen til at komme rundt på den franske Riviera mellem Monaco og Cannes. Togene kører tit og standser ved alle de mellemliggende stationer.

Skal man frem og tilbage mere end en gang, kan det godt betale sig at købe et togkort til en uge. Prisen for en enkeltbillet, fx fra Nice til Cannes, ligger på ca. 6 euro (2014). Til sammenligning koster et ugekort ca. 19 euro. Fra Nice til Monaco koster ugekortet ca. 26 euro.

Så hvis man fx bor i Nice og både skal til Antibes, Biot (Marineland Antibes), Cannes og Monaco, så er det bare at medbringe sit pas, som man skal vise, når man køber togkortet på stationen.

Vær opmærksom på at ugekortet kun gælder til de tog, der hedder ”ter” og ikke til ”TGV”, og at sidste tog ikke kører særlig sent om aftenen.

Tip i tippet

Vær opmærksom på at ugekortet kun gælder til de tog, der hedder ”ter” og ikke til ”TGV”, og at sidste tog ikke kører særlig sent om aftenen.

Adresse

Nice Train Station - Gare de Nice Ville
Avenue Thiers BP 1463 06008 Nice Cedex 1

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.