Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Cannes

Det er blevet sagt om Cannes at byen ikke har noget at byde på ud over en filmfestival, som ikke er til at komme i nærheden af og at man kan købe en isvaffel på togstationen og se hele byen før man har taget det sidste slik. Og indrømmet: Palais des Festivals, som huser den internationale filmfestival, ligner en lagerbygning og den røde løber er kun rullet ud under den 10 dage lange festival i maj. Men graver I dybere kan I afdække en rig historie, spise fantastisk mad, gå en tur i den skønne gamle bydel eller ad den flotte palme boulevard, der så så rigelig kan hamle op med.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Boulevard de la Croisette

Boulevard de la Croisette er Cannes’ hovednerve og den er flot. Den ca. 3 km lange boulevard er adresse for prægtige hoteller som Majestic, Carlton og Martinez. Under filmfestivalen koster den kongelige suite på Majestic ca. 40.000 euro pr. nat.

Strandene er private men bag Palais des Festivals ligger et lille stykke, som er offentligt.
Le Suquet – den gamle bydel

Le Suquet – den gamle bydel

Den gamle bydel Le Suquet ligger lige op ad bakken fra havnefronten. Den består af en labyrint bestående af ca. 10 smalle gader og gyder. De fleste er gågader. Tag Rue Saint-Antoine op ad bakken for at få den bedste udsigt.

Seværdighederne tæller kirken St. Anne fra det 12. århundrede, den gotiske Notre-Dame d'Esperance og museet Castre.

Museet har til huse i resterne af en middelalderborg og udstillingen består af orientalsk kunst og antikviteter samt en samling af malerier fra det 19. århundrede fra Cannes og Den Franske Riviera.

Allee des Stars

Uden for Palais des Festivals ligger Allee des Stars, Cannes 'version af Hollywoods Walk of Fame. Det kan næppe overraske nogen at Cannes’ venskabsby er Beverly Hills. På Allee des Stars kan I se håndaftryk af mere end 200 berømtheder, der har deltaget i filmfestivalen, herunder Laura Dern, Sharon Stone og Timothy Dalton.

Havn

Havn
Krydstogterne kaster anker i bugten ud for Cannes. Herfra sejles gæsterne ind på land i de mindre tenderbåde. Bådene lægger til ca. 15 min. gang fra centrum.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/taxakoersel-i-europaeiske-storbyer/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.