Billedet er fra Den franske Riviera

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Vaskeriservice
  • Morgenmadslokale
  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pierre et Vacances Cannes Beach

Kun få andre steder oplever året rundt et så behageligt klima, et smukt lys og en enestående overgang mellem havet og de skovklædte bjergskråninger bag byen.

Shopping er næsten en kunstart i Cannes - prøv fx at gå en tur bag La Croisette i Rue d'Antibes eller i gågadeområdet omkring Rue Meynardier. Cannes har også et utal af spændende restauranter, hvor I kan nyde alle mulige middelhavsspecialiteter som bouillabaisse eller ratatouille.

Cannes Beach Residence er et meget stort feriested i Cannes la Bocca med mange forretninger, restauranter og cafeer, blot 3 km fra Cannes centrum. Skal I til Cannes og vil undgå at parkere bilen, er der kun 75 m til det nærmeste busstoppested, og bussen går direkte ind til centrum.

Her er de bedste muligheder for såvel soldyrkere og Rivieraentusiaster som idrætsudøvere og børnefamilier. I kan nyde livet ved poolen (uopvarmet), gå ned til stranden, foretage udflugter til det skønne bagland eller besøge nogle af de andre rivierabyer.

På stedet er der desuden restaurant og bar, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna og fitness. Om aftenen er der underholdning ved poolen, og ugen igennem er der diverse sportsaktiviteter og udflugter, der enten er gratis eller mod betaling.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.