Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den franske Riviera

 • Filmstjerner i Cannes i maj under filmfestivalen

  Bookingassistent
  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.13: Ditte Mikkelsen
  Der er altid dejligt på Den franske Riviera – smid nogle filmstjerne oveni - så bliver det lige en tand bedre.

  Nogle af dem der går rygter om burde dukke op i år er:
  Ryan Gosling, James Franco, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Eva Mendes, Justin Timberlake, Audrey Tautou, Robert Redford, Emma Watson og Orlando Bloom.
  Se hele rejsetippet
 • Bade og Storbyferíe i et:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  16.03.13: Gitte Gregersen
  Jeg havde en super ferie til Nice sidste år. En fantastisk by, hvor der både er mulighed for at slappe af ved stranden men derudover er der også rigtig god shopping og fantastisk hyggelige restauranter.
  Se hele rejsetippet
 • Nyd eftermiddagskaffen på ydermolen i Antibes

  (Bedømt af 4 personer)
  19.07.12: Christian Sestoft
  Nyd en behagelig frokost i den gamle bydel i Antibes og køb derefter en god kage hos bageren og nyd eftermiddagskaffen ude på spidsen af molen i Antibes havn med udsigt til borgen og Nice i horisonten.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Den franske Riviera

Fin sydfransk middelhavscamping
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Heidemann
Odense
16. aug. 2012

Fin sydfransk middelhavscamping

Sommer 1967 ville vi som nygifte prøve at telte i Sydfrankrig. Dengang havde FDM nogle hefter med udvalgte ruter og forslag til campingpladser. Vi faldt for en rute, der bragte os til Côte d-Azur hvor Camp du Domaine ved le Lavandou var anbefalet.
4 dage med Morris Marina'en bragte os derhen ad veje, som efter Schweiz var passeret var af moderat standard, men oplevelsesmæssigt mere spændende end de motorveje, vi nu bruger - 2 km hjemmefra indtil 40 km før målet. Ved det dengang beskedne bureau blev vi set lidt an og "godkendt". Allerede dengang var pladsen ret søgt, men vi var heldige at få tildelt 5 dage, hvor spidsteltet fik plads inde i en pinieskov på en indersiden af en bakkekam, der på ydersiden gik over i pladsens private sandstrand.
Senere del af ferien tilbragtes længere østpå, lidt inde i land et stykke vest for Cannes.
20 år senere - efter adskillige andre ferier andre steder - vendte vi tilbage til Camp du Domaine, som er velbeliggende, velindrettet og veldrevet, nu med campingvogn. De seneste år, efter pensionering, er vi der i september, som er en meget fordelagtig periode: stadig dejlig varm sommer (som de bedste danske julidage) ikke koghed som midt på sommeren og ikke så meget mylder. Så inden længe tager vi for 12-te gang derned, nu på en "parcel" på havsiden af bakkedraget.
Ikke et udtryk for højtudviklet fantasi, men: hvorfor bruge en masse tid på at køre rundt for at lede efter noget, som alligevel viser sig at have svært at måle sig med dette udmærkede sted ?
Her er udgangspunkt for ture ad smuk kystvej mod øst til det mondæne Saint Tropez, der inde bagved de mondæne centrale strøg stadigvæk har sin charme eller det nyere Venezia-inspirerede Port Grimaud i samme bugt. Eller mod vest til Hyères, kendt sejlsportssted og med hyggelige butikssmøger. Eller lidt ind i baglandet, ad snævre snoede bjergveje igennem maki-krat og kastanieskove til Collobrières, der virker meget oprindelig og hvor vi absolut skal have en stor is med kastaniecreme.

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/oeland/super-campingplads-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.