Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den franske Riviera

 • Filmstjerner i Cannes i maj under filmfestivalen

  Bookingassistent
  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.13: Ditte Mikkelsen
  Der er altid dejligt på Den franske Riviera – smid nogle filmstjerne oveni - så bliver det lige en tand bedre.

  Nogle af dem der går rygter om burde dukke op i år er:
  Ryan Gosling, James Franco, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Eva Mendes, Justin Timberlake, Audrey Tautou, Robert Redford, Emma Watson og Orlando Bloom.
  Se hele rejsetippet
 • Bade og Storbyferíe i et:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  16.03.13: Gitte Gregersen
  Jeg havde en super ferie til Nice sidste år. En fantastisk by, hvor der både er mulighed for at slappe af ved stranden men derudover er der også rigtig god shopping og fantastisk hyggelige restauranter.
  Se hele rejsetippet
 • Fin sydfransk middelhavscamping

  (Bedømt af 5 personer)
  16.08.12: Jørgen Heidemann
  Sommer 1967 ville vi som nygifte prøve at telte i Sydfrankrig. Dengang havde FDM nogle hefter med udvalgte ruter og forslag til campingpladser. Vi faldt for en rute, der bragte os til Côte d-Azur hvor Camp du Domaine ved le Lavandou var anbefalet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Den franske Riviera

Lej en bil i Nice - der er så mange smukke områder
Rejsetips indsendt af:
Ulla Bengtsson
3550 Slangerup
29. juli 2010

Lej en bil i Nice - der er så mange smukke områder

Jeg anbefaler at I lejer en bil - området byder på mange forskellige steder, som bedst og hurtigst nås med bil. Bl.a kørsel igennem vinmarkerne og vinslottene, franskmændenes egne fortrukne badestrande med sand og ikke sten hvilket giver snorklemuligheder o.lign

Billig flybillet til Nice og derefter startede ferien i lejet bil.

Ved en grundig undersøgen viste det sig at være meget dyrt at flyve til både Toulon og Marseille 5 personer i sommerferien. Derfor besluttede vi at leje en bil - både billigere, aircon og frihed - under eet.

I ferien kørte vi bl.a ud til franskmændenes egne fortrukne strande. Der var dog mange mennesker, men sandet var ok, de fleste strande var ellers stenede. Vandet var klart, hvilket gav gode muligheder for at snorkle. Børnene opdagede bl.a en lille blæksprutte :-)

Endvidere kørte vi op i områderne, hvor vinbønderne slår deres berømte folder. Hold da op, en smuk natur - og mulighed for at smage på de lokale sager...

Den sidste dag i ferien brugte vi til at køre til Marseille. Her kom vores kreativitet dog på prøve, idet bilen skulle parkeres. Men det lykkedes, og vi brugte hele formiddagen på det store markede.

Til slut vil jeg ikke undlade at gøre opmærksom på de varme temperaturer i det sydlige Frankrig, så fornøjelsen i at kunne tænde for airconnen i bilen var stor, i stedet for at sidde i bus og metro.

Seværdigheder
Road trips

Kommentarer til rejsetips om Den franske Riviera

Leje af el-scooter

25/01 2011 Preben Porse
Jeg har ledt flere steder for at finde muligheder for at leje en el-scooter i Nice,men hidtiæ forgæves. Har I kendskab til om og hvor man kan leje sådan en i Nice. Jeg e meget dårligt gående men påtænker en rejse i september.
På forhånd tak
Preben Porse

Til Inge Lise Hedegaard

03/01 2011 Signe
Hej Inge Lise. Her er det direkte link til at bestille bil hos os billeje
. Tak for din kommentar jeg vil kigge nærmere på sagen, det er jo ikke meningen, at det skal være svært kun at bestille bil.
Med venlig hilsen Signe FDM travel.

Billeje

30/12 2010 Inge Lise Hedegaard
Hvorfor er det umuligt at bestille billeje hos jer, når man ikke bestiller rejse. Der står kun hver gang " bestil rejse". Vi ønsker kun billeje.

Ventetid på lejet bil i Nice lufthavn

06/08 2010 Hans
Nice er et godt udgangspunkt for bilferie ved riveraen, også til Italien. Det er bare ikke ligegyldigt hvor man lejer bil, jeg har oplevet at skulle stå 3 timer i kø hos Europcar i Nice lufthavn for at få en bil som jeg havde reserveret i forvejen(!) Der er andre alternativer, f.eks. franske Truche, som kan stå klar ved Arrivals med et skilt med ens navn på + nøglen til bilen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.